20 mai 2019

Avancronică: Petrolul Ploieşti - Poli

Ultimul meci televizat al sezonului ne găseşte în gura lupului petrolist, ploieştenii trăgând cu dinţii de şansele rămase pentru baraj. Avancronică pe scurt, azi.


Petrolul Ploieşti

Galbenii antrenaţi de Gigi „SMURD” Mulţescu nu au jucători suspendaţi în vederea partidei cu noi. În ultimele şapte meciuri, au câştigat de patru ori şi au pierdut de trei ori, inclusiv două înfrângeri acasă, dintre care una cu Daco-Getica (!). Şi-au mai revenit cu victoriile împotriva celor de la Farul, Brăila şi Ripensia, echipe fără tragere de inimă pe acest final de sezon.

Obiectivul lor este clar, trei puncte, dar chiar şi aşa calificarea la baraj depinde de rezultatele Clujului.

Poli Timișoara

Sperăm la un meci bun din partea alb-violeţilor, la care ar trebui să revină Olteanu şi Uyi, dar Calugher rămâne indisponibil, iar Manolache este suspendat.

Într-un fel, ar putea fi cântecul de lebedă al acestei echipe, atât din cauza mizei personale a lui Răchită, cât şi din dorinţa de evidenţiere a jucătorilor care privesc înspre orizonturi noi. De ţinut minte însă că nu am reuşit să încurcăm decât Snagovul dintre echipele din top cinci, o anti-performanţă care a contribuit la situaţia actuală.

Câteva vorbe ale antrenorului:
„Mă întorc acasă. Mă întorc pe stadionul la care am muncit un an de zile. Mă întorc în oraşul meu natal. Dar va fi un meci ca la Snagov, când nu m-am dat la o parte şi am făcut 0-0. N-am nicio legătură cu Cristi Vlad, nu mă interesează. Normal că vreau să câştig. Aşa îţi câştigi respectul, câştigând. Cred eu că la Snagov am stricat multe pronosticuri. Am făcut 0-0, cu Snagovul pe primul loc, iar noi pe ultimul loc.”
Cronica ultimei întâlniri: 

„Am pierdut atâtea meciuri strânse acasă, că doare. Și aproape mereu la un gol diferență, cu erori personale care au decis direcția punctelor. Aproape că te-ai fi așteptat ca, inevitabil, măcar câteva puncte să mai intre și în contul nostru, pe fotbalul arătat. Acesta este cam singurul plus de astăzi, că am jucat binișor, în orice caz mai bine ca în partidele cu Politehnica sau cu Aerostar. Doar că nu ne-a fost de ajuns și salvarea de la retrogradare pare teribil de departe.”

https://www.cronicavioleta.ro/2018/11/poli-petrolul-01-00.html

Niciun comentariu :

Google+