22 mai 2018

Note: Poli - Mediaș


Poli - Mediaş 0:0
[25 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

În prima repriză l-am putut vedea făcând exerciții de încălzire, oaspeții nepunându-l la încercare până în minutul 40. A închis bine unghiul la acea pătrundere a lui Olaru, a fost la post la șuturile din repriza secundă.

Nota Cronicii: 6
Nota comunității: 5,2

Bogdan Străuț

Ghinionul polist a făcut o nouă victimă...

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,1

Cristian Melinte

Scăparea din minutul 40 putea să ne coste un gol într-o fază ce inițial nu părea periculoasă.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,3

Alin Șeroni

A îndepărtat pericolul în repetate rânduri. Și-ar fi dorit să contribuie mai mult la atac, dar nu a avut parte decât de o incursiune și câteva pase lungi.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,7

Răzvan Raț

Calitatea și experiența s-au văzut, dar de unul singur nu putea face prea mult. A colaborat bine cu coechipierii la construcție. Din păcate s-a molipsit și el la unele lovituri libere, trimițând mingea în primul adversar.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,6

Andrei Artean

Joc bun făcut de căpitanul echipei în acest meci. Ne-a ținut sus, cel puțin în prima repriză.

Nota Cronicii:  5,5
Nota comunității: 4,3

Gabriel Vașvari

Nu a fost la fel de vizibil ca Artean și păcat că nu a reușit să înscrie din nou din lovitură liberă împotriva Mediașului.

Nota Cronicii:  5,5
Nota comunității: 4,3

Alexandru Ciucur

A trebuit să se adapteze ieșirii lui Străuț și n-a contat cu mai nimic în atac.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,4

Maxi Oliva

A conlucrat foarte bine cu Raț și n-a avut probleme defensive.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 4,2

Cosmin Bîrnoi

Poziționarea în spatele vârfului l-a avantajat. Cu două artificii tehnice ar fi putut fructifica niște faze frumoase ale echipei, dar pe de altă parte din lipsă de viziune a întrerupt câteva contraatacuri în viteză. Dacă în prima repriză s-a dovedit că nu era ceea ce avea nevoie construcția noastră, dispariția sa din joc în mitanul secund ar fi trebuit să aducă și scoaterea lui de pe teren mai devreme decât a făcut-o Neaga.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,9

Mihai Roman

Ce să mai spunem de Roman? A depus efort, a coborât să ajute la construcție, dar nouă ne trebuie un oportunist în fața porții.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,3

REZERVE

Alexandru Munteanu

Inițial rezervă, s-a văzut aruncat în luptă încă din minutul 8, dar nu ne-a adus aminte de perioada foarte bună de anul trecut.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 3,4

Octavian Drăghici

Intrarea celui de-al doilea atacant n-a adus schimbarea dorită...

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 3,9

Sebastian Velcotă

Un tânăr fără prea multă experiență la prima echipă, aruncat pe teren în ultimele zece minute ale unui meci esențial. Oare ce așteptări avea Neaga?

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 3,4

ANSAMBLU

Adrian Neaga

De luni bune deja, oricine ar sta pe bancă, parcă vedem exact același joc. Discursul despre gladiatori n-a schimbat nimic, deci nici măcar la capitolul moral înscăunarea lui Neaga n-a avut efectul scontat. În continuare cred că Bîrnoi trebuia schimbat mult mai repede, o dată pentru că ieșise din joc și în al doilea rând pentru a-i da mai multă încredere lui Velcotă, în loc să-l arunce direct în bătaia focului.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,9

Echipa

Recent am revăzut poza făcută cu colegii de suferință pe Arena Națională la finala Cupei Ligii în urmă cu aproape exact un an. Din fundul gropii ne uitam atunci cu speranță spre cer, acum privim în jos de pe marginea abisului. Nu pot să nu mă gândesc ce e atât de diferit între cele două echipe, căci condițiile erau la fel de vitrege și atunci. Dar parcă acum un an aveam câteva atuuri pe care știam să le jucăm. Precum scriam și în cronică, echipa din meciul cu Mediaș nu știe să atace, greșește în apărare, iar atitudine a avut doar după ce ne-a iritat Hațegan cu un penalty inventat.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 3,9

Omul meciului

Niciunul - 60%
Cătălin Straton - 12%
Răzvan Raț - 8%
Gabriel Vașvari - 8%
Maxi Oliva - 4%
Alin Șeroni - 4%
Sebastian Velcotă - 4%

Niciun comentariu :

Google+