14 septembrie 2019

Poli - Craiova 1948 0:5 (0:3)

Nu aveam mari speranţe de la acest meci, o dispută dificilă în orice condiţii pentru alb-violeţi, una aproape imposibilă cu trei absenţe în axul central. Fără Podină, Cochinţu şi Oprea, oaspeţii au putut pune mereu presiune, au câştigat majoritatea duelurilor fizice şi ne-au ţinut ţintuiţi în propriul careu.


Chiar şi în aceste condiţii, craiovenii au primit o mână de ajutor din partea brigăzii de arbitri - un prim gol marcat din ofsaid şi o eliminare foarte uşoară la Toboşaru înainte de pauză. Aici se cam termină scuzele pentru noi, căci atunci când nu ieşi măcar o dată periculos din propria jumătate (!), este greu să mai comentezi ceva. Adversarii au fost superiori din toate punctele de vedere, au controlat mijlocul terenului cu autoritate şi au beneficiat de o grămadă de faze fixe - doar trei din cele cinci goluri pornind de la faze statice. "Doar" dar mai mult ca destul.

Să trecem reuşitele în cronică: o minge pierdută de Dincă la mijloc, Raicea lansat spre poartă, gol în diagonală; un corner recentrat la Dragu, scăpat din marcajul lui Sporin; o liberă bătută înapoi, mingea a circulat către careu, apoi i-a revenit lui Raicea, care a tras tare din 18 metri şi l-a învins pe Mosoarcă; Codoban, proaspăt intrat, a împins în poartă centrarea pe care a trimis-o Negru din zona lui Popa; un corner bătut pe colţul lung, de unde Gugu, complet nemarcat, a înscris.

Au mai fost şi alte ocazii, două-trei scoase de Mosoarcă, o bară, şi câteva tentative mai optimiste ale oaspeţilor La dominarea şi numărul de şanse avute de Craiova, era greu să iasă alt rezultat decât cel de pe tabelă.

Fără dubluri pe posturi, suntem sortiţi să repetăm scenariul de sezonul trecut, cu deznodământ şi mai dureros de această dată. Dar cu ce să aduci dubluri?

Poli: Mosoarcă – Daminescu, Sporin, Chiriac (46 Mitre), Popa – Ochea, Dorobanțu, Dincă (58 Românu), Iseini – Velcotă (46 Buga) – Pădurariu (27 Toboșaru)

Niciun comentariu :

Google+