11 aprilie 2019

Catalogul alb-violet: Poli - Metaloglobus

Poli - Metaloglobus 1:0 (0:0)
[34 de voturi]

CRONICA MECIULUI



Dinu Moldovan

Cred că putem spune cu certititudine că avem un portar de calitate. Cele două intervenții din repriza secundă, la faze consecutive, ne-au apărat punctele.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 8,0

Igor Țîgîrlaș

Exceptând două alunecări și o minge judecată greșit, a făcut un meci robust defensiv. E drept că oaspeții au și avut o șansă importantă de gol la una dintre alunecări, dar în rest a fost o prezență pozitivă în joc.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,7

Lorenzo Paramatti

Ne-am obișnuit cu prestațiile bune ale căpitanului nostru. Acesta a avut o intervenție importantă în prima repriză, a arătat un plasament bun, câștigând și majoritatea duelurilor la cap.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,4

Sergio Uyi

Încă un meci curat pentru Uyi, dominant pe respingeri cu capul, destul de sigur chiar și cu mingea la picior. El a blocat șutul trimis după ce mingea a lovit bara porții noastre.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,8

Vlad Olteanu

Cam ca în cazul lui Țîgîrlaș, a comis o eroare care aproape că ne-a costat un gol în prima parte. A suferit pe alocuri, centrările sale lăsând în continuare de dorit, dar a crecut în joc în repriza secundă.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,2

Dorin Codrea

Una dintre cele mai bune partide făcute de Codrea în, ce mai, acest sezon. Foarte prezent în zona centrală, a blocat două faze periculoase, a mai reușit o serie de intercepții/recuperări, a câștigat majoritatea duelurilor la cap. Iarăși a luat galben (ba a fost aproape și de roșu, după un fault periculos rău în fața careului propriu), deci va lipsa cu Chindia.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,7

Antonio Manolache

S-a complicat pe alocuri și a distribuit prea lent mingea pe câteva contre. În rest, un joc în nota celor cu care ne-a obișnuit, mai degrabă pozitiv, decât negativ.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

Eugen Sidorenco

Nimeni nu-l poate critica pentru efort pe Sido, acesta reușind să alerge de-a lungul terenului inclusiv pe final de meci. A oferit o centrare bună imediat după gol, care putea să ducă la dublarea avantajului. Uneori cade prea ușor în duel cu adversarii, dar e și izolat de cele mai multe ori când o face.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,0

Sorel Chemin

Jocul lui Chemin a avut „faze” - în primul sfert de oră a evoluat inteligent, driblând elegant în zonă centrală, deschizând jocul cu pase precise. Apoi a comis câteva erori și adversarii au intrat mai tare la el, și a părut nesigur. Și-a mai revenit în repriza secundă, iar fazele fixe le-a bătut rezonabil de bine.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

Lucian Buzan

O nouă mare ocazie, croită din forțe proprii, care aproape că ne-a adus în avantaj. A făcut câteva greșeli în partea secundă, posibil și din cauza oboselii.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,7

Alexandru Bădăuță

Nu am fost nici de această dată impresionat de prestația vârfului nostru. Golul victoriei, fie și din penalty, are o valoare nespusă pentru noi, dar a avut câteva șanse din care n-a scos maximul și de mai multe ori a ratat momentul ideal pentru o pasă incisivă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,5

REZERVE

Denis Golda

A acoperit mult teren după ce a intrat, dar nu și-a trecut în cont alte reușite notabile.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 6,7

Dănuț Bilia

Intrat pe final pentru a consolida apărarea, a fost o schimbare care a funcționat.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 6,6

Lucian Oprea

Deși a prins doar câteva minute, mijlocașul s-a făcut simțit, protejând mingea în două faze, de s-au scurs aproape toate prelungirile la finalul lor.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 6,8

ANSAMBLU

Valeriu Răchită

Când iese strategia pe de-a-ntregul, nu avem adversar - gol înscris din fază fixă, niciun gol primit, victoria perfectă.

Alegerile făcute de antrenor pentru primul unsprezece s-au dovedit câștigătoare - Țîgîrlaș și Codrea au evoluat bine. Răchită punea accent în conferința de presă de după meci pe calitatea colectivului, acesta fiind principalul motiv pentru rezultatele obținute. Este un mesaj clar către cei care au considerat că locul lor nu este aici, știind că punctele obținute îi dau acoperirea necesară pentru a face un asemenea comentariu. Este, totodată, un mesaj către cei care sunt în lot și au jucat mai puțin, că sunt importanți prin prisma faptului că fac parte din acest grup - și că șansa lor va veni. Se prea poate să fie chiar în partida cu Târgoviște.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,6

Echipa

Așa cum scriam și în cronică, chiar consider că avem o echipă frumoasă, echipa care ne-a fost promisă. Destinul acestui sezon rămâne în mâinile noastre, chiar dacă rămâne extrem de dificil să ne salvăm, atât în lipsa punctelor din tur, cât și a trei-patru puncte din acest an. Contează să jucăm cu aceeași implicare în continuare; doar așa vom avea șansa la o nebănuită.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,4

Omul meciului

Dinu Moldovan - 47,1%
Alexandru Bădăuță - 26,5%
Eugen Sidorenco - 8,8%
Niciunul - 8,8%
Lorenzo Paramatti - 5,9%
Dorin Codrea - 2,9%

Niciun comentariu :

Google+