29 noiembrie 2018

Catalogul alb-violet: Poli - Daco Getica

Poli - Daco Getica 0:0
[19 voturi]

CRONICA MECIULUI

Mădălin Smaranda

O ezitare la bara din prima repriză, un blocaj excelent în a doua. Degajări aşa şi aşa, dar per ansamblu o prezenţă pozitivă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,7

Radu Motreanu

Lăsat singur de Golda în multe rânduri, nu l-a putut controla cu uşurinţă pe Voicu. În ciuda acestui fapt, a reuşit câteva intervenţii importante.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,3

Igor Basic

A luat un galben uşor în prima repriză, apoi, în ciuda unor intervenţii bune, mai ales pe mingi înalte, a avut şansă că nu s-a dat penalty împotriva noastră la o intrare la limită a sârbului. Între timp se pare că acesta a fost ultimul meci al sârbului la Poli. Cauzele sunt multiple, dar primează faptul că este foarte expus la suspendări, stând la fiecare cartonaş galben primit de acum încolo. Îmi pare rău, fiindcă a crescut în joc în aceste luni, însă continuă să comită o greşeală gravă cam la fiecare meci. Dacă am fi în altă situaţie, aş cere mai multă răbdare pentru el.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,8

Cristian Melinte

A tras de sine să fie o prezenţă şi la finalizare, fără reuşite. Defensiv destul de bine aşezat, chiar dacă în anumite faze am avut emoţii.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,5

David Filip

Tare aş vrea să putem juca cu Filip/Motreanu în flancul drept, fiindcă atunci când Filip urcă, poate cauza daune serioase. A avut o acţiune frumoasă în prima repriză, trecând printre doi jucători, însă un-doiul cu Drăghici n-a ieşit. Puţin prezent ofensiv în a doua parte, iar improvizaţia ca fundaş stânga se simte.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,7

Denis Haruț

O atitudine bună, cu mai multă răutate în joc. Nu contribuie însă destul pe faza de tranziţie, iar deciziile pe care le ia pe construcţie pot fi mai bune.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,1

Dorin Codrea

Un meci moale pentru Codrea, prea puţin prezent în joc.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,7

Denis Golda

A început bine partida, fiind foarte insistent la pressing. În partea secundă a scăzut din turaţie.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,5

Octavian Drăghici

Activ, pozitiv, fără teamă să-şi asume responsabilităţi, dar n-a reuşit să facă diferenţa. Păcat că n-a intrat acel şut din finalul meciului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,2

Cosmin Bîrnoi

Prestaţie dezamăgitoare a lui Bîrnoi, care deşi pe alocuri îşi foloseşte tehnica cu utilitate pentru echipă, tot ce necesită o pasă după dribling, un dribling în poziţie de unu la unu, implicare fizică, lasă de dorit.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,7

Giani Stere

A alergat stânga-dreapta tot meciul, la indicaţiile continue ale lui Cojocaru. Lipsit de susţinere, a fost un efort în van.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,8

REZERVE

Saibou Keita

A intrat cu energie, însă nu arată destul curaj în dueluri unu la unu.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,7

ANSAMBLU

Călin Cojocaru

Mi-a plăcut să văd disciplina şi calmul cu care am rezistat la pressing în prima parte a reprizei întâi - ceva nou la jocul nostru. Din păcate, tranziţia ofensivă rămâne deficitară, iar cu cât trece mai mult din meci, cu atât mai greu aducem oameni în faţă. A-l pune pe Stere să alerge de unul singur nu are mari şanse să fie eficient. De schimbări am scris deja în cronică - nu există să nu poţi împrospăta echipa pentru ultima jumătate de oră cu cei câţiva seniori pe care-i ai pe bancă. Nici Stere sau Golda sau chiar Codrea (la un meci ca acesta) nu sunt de neînlocuit. Dacă ai teamă să-ţi foloseşti rezervele, pe care le scoţi la încălzire din minutul 10, poţi să fii sigur că acea teamă se transmite.

Rămânem însă cu partea bună, care este o organizare defensivă ceva mai bună, recompensată cu acest prim meci fără gol primit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Echipa

La fel cum trebuie să recunoaştem că în alte meciuri pierdeam tot cu 0-1 pe un penalty la limită, decis împotriva noastră, deşi jucam la acelaşi nivel. Nu se va schimba nimic magic peste noapte - avem nevoie de inspiraţie individuală sau de un efort colectiv extraordinar pentru a ne impune. Putem (şi trebuie) să scoatem puncte din meciurile rămase, dar avem nevoie şi de puţină şansă, să ne dea aripi când ne lasă picioarele.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,1

Omul meciului

Fiindcă am greşit ceva la sondaj, nu am înregistrat voturile pentru omul meciului. Greu de ales cineva anume - cea mai mare notă a avut-o Smaranda, deci mergem pe mâna lui, că ne-a păsătrat poarta intactă după atâta amar de vreme.

Niciun comentariu :

Google+