26 noiembrie 2018

Catalogul alb-violet: Mioveni - Poli

Mioveni - Poli 1:1 (0:0)
[note acordate de cronicari]


CRONICA MECIULUI

Mădălin Smaranda

Un meci în care nu a fost întrebuinţat în mod deosebit. La golul încasat a părut ușor surprins de șutul la colţul scurt, ales în detrimentul unei centrări.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Radu Motreanu

Joc bun pentru Motreanu, care s-a achitat cu brio de sarcinile defensive, mai ale dacă ţinem cont că de multe ori l-a avut adversar direct pe Ayza, un jucător versat. A avut și câteva urcări utile în atac.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: -

Igor Basic

Prestaţie respectabilă a fundașului central. Singura remarcă este că ar fi putut încerca să înceapă construcţia cu Melinte sau cu un mijlocaș central în locul unor mingi degajate fără adresă.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Cristian Melinte

Contrat așteptărilor, nu a fost un meci foarte solicitant pentru compartimentul defensiv. Melinte a rezolvat cu calm situaţiile ivite.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: -

David Filip

A evoluat cu ambiţie, ca de obicei, dar poate chiar din această ambiţie a făcut câteva faulturi care nu se cereau în preajma careului. La una din loviturile libere rezultate am primit gol.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: -

Denis Haruț

A fost prezent în joc, s-a achitat bine în special de sarcinile defensive, iar la cornerele executate de el a creat pericol. Putea fi mai incisiv pe construcție.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Dorin Codrea

La fel ca în cazul lui Haruţ, și-a făcut bine treaba defensivă. Așteptăm mai mult de la el și în plan ofensiv, să vedem mai des șuturile sale tăioase de la distanță. Un plus este că a jucat mai curat ca în ultimele partide, reușind să evite galbenul.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Denis Golda

Folosit din nou în flanc, Golda a reușit un meci mai bun, fiind prezent în joc pe durata tuturor celor 90 de min. A avut câteva combinaţii bune cu Motreanu și putea/trebuia să înscrie.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Octavian Drăghici

Dat ca absent înaintea meciului, a tras de el și a reușit să ajute foarte mult jocul nostru ofensiv. A ţinut bine de minge, a deschis jocul la margini și a reușit un gol superb din lovitură liberă de la 25 m lateral stânga, un vinclu perfect, cu mingea atingând și transversala înainte de a intra în poartă.

Nota Cronicii: 7,0
Nota comunității: -

Cosmin Bîrnoi

A început mai timid meciul, dar a progresat odată cu trecerea timpului. În primele treizeci de minute din repriza a doua jocul echipei a arătat bine și datorită inspiraţiei lui Bârnoi

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: -

Giani Stere

A alergat mult și a hărţuit în permanenţă defensiva adversă. Putea să deschidă scorul imediat după pauză, când s-a bătut pentru o minge pe care a reușit să o ciupească dintre un fundaș advers și portar, dar balonul a trecut milimetric pe lângă.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

REZERVE

Sebastian Foca

A intrat în ultimele zece minute, dar nu a arătat că ar fi pregătit pentru acest nivel de joc.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: -

ANSAMBLU

Ștefan Nanu/Călin Cojocaru/Adrian Săvoiu

În prima parte a reprizei secunde am arătat cel mai bun fotbal din acest sezon. A contat (și contează mereu) faptul că am putut alinia aceiași titulari de meciul trecut, iar cu mai multă calitate la finalizare puteam chiar să câștigăm jocul.

Ne-am jucat cu focul pe final, când am apelat la o singură modificare și aceea nepotrivită. Când aveai mai multe variante de jucători cu ceva experiență pe bancă (Keita, Pop, Bocșan), ne-am asumat riscul de a trimite din nou un junior (2002) pe teren, pe care nici măcar nu l-am jucat pe poziția lui. Imediat am scăzut în joc, iar în loc să temporizăm pe final de meci cu alte schimbări, n-am reacționat. Ceva nu funcționează la nivel optim aici.

Oricum, vedem semne de revigorare. Decisive pentru soarta antrenorilor vor fi următoarele meciuri.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: -

Echipa

Ce am admirat cel mai mult de la acest joc este că am avut forța să revenim, deși părea că din nou s-a surpat terenul sub noi - am jucat bine, am luat gol pe un fond de dominare, am ratat o mare șansă de a egala imediat după reluarea de la mijloc și, totuși, n-am cedat. Sper să fie momentul care va întoarce soarta acestui sfârșit de an pentru noi, dovada faptului că avem forța nu doar să jucăm de la egal la egal cu toți, ci să luăm și puncte.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: -

Omul meciului

Octavian Drăghici

Niciun comentariu :

Google+