19 iulie 2018

Program L2 2018-2019

Cred că am avut parte de un țintar bun pentru acest sezon - măcar ceva. Alb-violeții înfruntă Ripensia și UTA în primele etape, joacă cu ASU Politehnica în etapa a 13-a și întâlnesc formațiile cele mai tari, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, pe final de tur/sezon.


Balul îl deschide una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului, tocmai la Constanța, un club într-o situație neplăcută, deși și-a găsit (zică-se) finanțator săptămâna trecută. Etapa se va disputa în weekend-ul lui 4 august. Următoarele două meciuri se dispută ambele la Timișoara, cu Unirea Brăila și Ripensia, teoretic două partide în care Poli ar trebui să fie favorită. Primul adversar dintre cei care-și propun promovarea este Sportul Snagov, în etapa a șaptea. Care sunt avantajele?

În primul rând, pentru noi este fundamental să începem bine sezonul și să fim cu șanse la promovare, pentru a spera să obținem bani de la sponsori. Acest program ne-o permite - dacă jucăm fotbal ok. În al doilea rând, Poli va avea parte de primul derby al orașului, cu Ripensia, și va fi prima să întâlnească UTA acasă, mici detalii care contează pentru afirmarea statului de prima echipă a orașului.

Dar. Dar, dar dar. Ca să aibă rost vreun calcul, este imperativ să găsim banii cu care:

a) să plătim datoriile care riscă să ducă la depunctare
b) să plătim jucătorii pe care îi avem
c) să oferim condiții decente pentru desfășurarea activității sportive

Apelurile lui Birlică pentru susținere din partea membrilor ONG-ului sună a disperare, din moment ce știm prea bine că niciunul dintre cei trei membri (CLT, CJT și UPT) nu va contribui cu absolut nimic. S-a zvonit ieri despre posibila plecare a lui Artean la Viitorul. Să vedem.

Niciun comentariu :

Google+