20 iulie 2018

Amical: Olimpia Râșnov - Poli 0:2 (0:1)

În cel de-al treilea și ultimul amical al cantonamentului, alb-violeții au învins echipa locală din Râșnov (L3). Golurile au fost marcate de Drăghici și de Baranyi, ultimul aflat în teste de la Ghiroda (unde a înscris 16 goluri în 23 de partide). Am mai avut parte de multe ocazii, în special în partea secundă, însă Drăghici, Codrea, Bîrnoi, Golda și Baranyi n-au reușit să le transforme în gol(uri).


Astăzi s-a confirmat și plecarea lui Artean la Viitorul Constanța. Se consemnează astfel al treilea transfer făcut pe bani în cei șase ani de când clubul este condus sub forma actuală, după pierderea lui O. Popescu pe o sumă derizorie și plecarea lui Dragomir la Arsenal.
Se vehiculează că Poli va primi undeva pe la 100.000 Eur, o sumă care ne-ar putea ajuta, însă Artean era sub gaj la ANAF, deci este puțin probabil ca clubul să vadă acei bani. Depinde de negocieri. Oricum, ne rămâne doar să-i urăm succes în continuare. Dacă Poli a avut un jucător emblematic în acești ultimi ani, din toate punctele de vedere, probabil că el a fost Artean.

Poli rămâne astfel fără unul dintre cei mai experimentați jucători din lot. Locul său va fi ocupat, cel mai probabil, de Haruț, reprofilat în acea zonă. Cumva pare aiurea acum că am rămas fără Oprea și Pop, care ar fi fost completări utile pentru acel post, însă rămân niște variante dintre jucătorii aflați în teste.

Urmează miercuri un amical cu Ghiroda, de la ora 18.00, „în deplasare”.

Poli: Curileac (46 Smaranda) - Filip (65 Motreanu), Bocșan, Mutu (61 Basic), Dumbravă (55 Podină) - Haruț (55 Mujene) - Mrkela (66 Străuț), Marc (46 Bîrnoi), Codrea, Velcotă (65 Golda) - Drăghici (46 Baranyi)

Niciun comentariu :

Google+