17 iulie 2018

Amical: Olimpic Zărnești - Poli 0:1 (0:1)

Un meci neconcludent între alb-violeți și o echipă din L4 brașoveană, Ganea folosind garnitura (presupusă ca fiind) a doua, plus câțiva jucători aflați în teste. Scorul final a fost stabilit de Străuț, cu un șut de la distanță, acesta ratând însă și un penalty în minutele de final. Ocazii bune a mai avut Golda, fără a reuși să-și treacă numele pe lista marcatorilor.


La alb-violeți a evoluat Luke Tan Xian, un englez de 19 ani care s-a remarcat prin faptul că a obținut un casting pentru o reclamă care îl avea protagonist pe Leo Messi. Mijlocașul a fost sub contract cu Șirineasa în acest an, fără a face vreo apariție pentru formația misteriosului Sarcină. Lui Xian i s-a alăturat fundașul Pierre Semudenge-Mujene un olandez cu rădăcini rwandeze de 24 de ani, venit din fotbalul universitar american. Pare improbabil ca vreunul dintre cei doi să rămână, precum pare fascinant că au fost testați în primul rând.

Altfel, scorul la limită se explică și prin faptul că Poli suferă în ultima treime - doar patru șuturi au prins poarta, în vreme ce de douăsprezece ori eforturile nu au fost cadrate (zice acest site de pariuri). Fără Mrkela, dar cu Bîrnoi și Velcotă titulari, alb-violeții n-au fost foarte periculoși în prima parte, dacă este să judecăm după live-text-ul oferit de club. Șansele au venit pe final, probabil pe fondul oboselii adversarilor și a celor nouă modificări efectuate la aceștia. Ca aducere aminte, în vara anului trecut i-am învins cu 6:0, prin goolurile marcate de Bîrnoi (2), Croitoru, Munteanu, Šoljić și Drăghici.

Ne rămâne să (tot) așteptăm după completările de lot de care avem nevoie. Următorul meci are loc vineri, cu Olimpia Râșnov, formație din L3.

M. Contra – Daniel Filip, Basic, Melinte (46 Semudenge-Mujene), Podină – B. Străuț – Bîrnoi (60 Codrea), Haruț, Luke Tan, Velcotă – Golda

Niciun comentariu :

Google+