23 aprilie 2018

Etapa alb-violeților împrumutați #21aprilie

Un weekend cu fotbal pentru toate gusturile.


Ripensia


Doar Bocșan a evoluat în înfrângerea pe teren propriu, 0-1, cu secund clasata Hermannstadt. A avut un joc destul de bun, unicul gol venind pe o ezitare a portarului Rădulescu. Golda și Contra doar rezerve. 

ASU Politehnica


Clubul de pe Știința a stat în această etapă, organizând în schimb un meci eveniment între echipa actuală și echipa care juca sub numele de Poli AEK în 2002. Într-un univers ideal, se putea face altfel asta, putea fi un gest care să unească orașul, nu să accentueze unde a ajuns fotbalul timișorean, atât în raport cu sine însuși, cât și cu publicul spectator. 


Dunărea Călărași


Încep să mă întreb dacă Doman  va mai evolua la Călărași.


CSM Reșița


Podină  a revenit în primul unsprezece și a fost integralist în meciul cu submediocra echipa din Bălești. Scor final 6-0.


CSM Lugoj


Daniel Filip, Fridrich și Pădurariu au fost toți trei titulari și toți au schimbați pe parcursul disputei câștigate de lugojeni cu 4-1 împotriva Filiașului. Vârful Pădurariu a și marcat primul gol al partidei, conform sporttim, deși liga2.ro îl dă pe Bozian drept marcator. Aș da crezare presei locale. David Filip a rămas pe bancă, în vreme ce Popan este tot accidentat.

ACS Ghiroda


Ghiroda a terminat la egalitate cu Deva, 1-1, într-o partidă în care au evoluat titulari Lazăr și Totic, iar pe parcurs au mai intrat Ciobanu și Pop. Urmează deplasarea la liderul Șirineasca în intermediară, iar sâmbătă un meci acasă cu...

Millenium Giarmata


...echipa la care Sporin rămâne om de bază. Giarmata a pierdut însă cu 2-3 în fața șoimilor lipoveni, astfel că situața din clasament rămâne ușor precară. Fundașul dreapta a semnat centrarea care a precedat lovitura de unsprezece metri de la primul gol, a luat un galben în repriza secundă și a fost schimbat chiar înainte de a reușita gazdelor din prelungirile partidei.

Rezumat


Sezon
Club
LigăMin.G.Notă
Cristian BocșanRipensiaL2900-
Mario ContraRipensiaL200-
Denis GoldaRipensiaL200-
Radu MotreanuASU PolitehnicaL2---
Cătălin DomanD. CălărașiL200-
Cristian PodinăCSM ReșițaL3900-
Harald FridrichCSM LugojL3720-
Cristian PădurariuCSM LugojL3611-
Daniel FilipCSM LugojL3690-
David FilipCSM LugojL300-
Narcis PopanCSM LugojL300-
Denis CiobanuACS GhirodaL3xx0-
Damir ToticACS GhirodaL3xx0-
Alexandru LazărACS GhirodaL3xx0-
Alexandru DincăACS GhirodaL300-
David PopACS GhirodaL3140-
Sinisa SporinM. GiarmataL3890-
* Notele sunt preluate din Fotbal Vest, exceptând cele îngroșate, pe care le-am acordat noi
** Jucătorii cu minutele în bold au fost titulari
*** xx = nu există informaţii la-ndemână despre minutele jucate

Niciun comentariu :

Google+