29 martie 2018

Etapa alb-violeților împrumutați #28martie

După etapa scurtă din weekend, am revenit în forță zilele acestea, cu jocuri intermediare, atât în liga a 2-a, cât și în a 3-a.


Ripensia


Galben-roșii își mai ling rănile și se recuperează după plecarea lui Codrea. Pauza din această etapă le-a venit numai bine, mai ales că le-a adus și trei puncte la masa verde, ca urmare a retragerii celor de la ASA Tg. Mureș.

ASU Politehnica


Cea mai clară victorie a alb-violeților de pe Știința l-a văzut pe Motreanu din nou integralist. Meciul a fost decis de forma excelentă a unui alt fost jucător de-al nostru, Deian Sorescu, marcator a trei goluri și semnatarul unei pase de gol, scorul final în deplasarea de la Metaloglobus arătând un nebănuit 5-0 pentru timișoreni.


Dunărea Călărași


Doman lipsește în continuare la liderul ligii secunde.


CSM Reșița


Reșița a stat în această etapă intermediară.


CSM Lugoj


Speranțele lugojenilor la prima poziție a ligii s-au cam năruit odată cu înfrângerea suferită acasă în fața șoimilor din Lipova. Ambii frați Filip, Fridrich și Pădurariu au fost titulari în această partidă. S-a jucat pe un teren greu, iar în prima repriză Pădurariu a avut a un șut de la distanță, Filip a scos un șut periculos și Fridrich a nimerit bara. După pauză însă, oaspeții au înscris rapid de două ori și în ciuda reușitei lui Velici, lugojenii s-au văzut învinși.

ACS Ghiroda


În sfârșit o victorie pentru Ghiroda, după șase meciuri fără - e drept, dacă nici cu Becicherecu Mic, atunci cu cine? Scorul l-a deschis un jucător al alb-violeților, Damir Totic, din pasa unui alt polist, Ciobanu, ca apoi Berivoescu, împrumutat de la Ripensia dacă nu mă înșel, să stabilească rezultatul final, 2-0. În centrul apărării a mai jucat și Alexandru Lazăr

Millenium Giarmata


Sporin a avut parte de un meci spectacol, cu zece goluri, în victoria 7-3 a Giarmatei, deplasată la Cermei. Rezultatul este important pentru timișeni, care sunt candidați la retrogradare.

Rezumat


Sezon
Club
LigăMin.G.Notă
Cristian BocșanRipensiaL2---
Mario ContraRipensiaL2---
Denis GoldaRipensiaL2---
Radu MotreanuASU PolitehnicaL2900-
Cătălin DomanD. CălărașiL200-
Cristian PodinăCSM ReșițaL3---
Harald FridrichCSM LugojL3850-
Cristian PădurariuCSM LugojL3900-
Daniel FilipCSM LugojL3650-
David FilipCSM LugojL3900-
Narcis PopanCSM LugojL300-
Denis CiobanuACS GhirodaL3xx0-
Damir ToticACS GhirodaL3xx1-
Alexandru LazărACS GhirodaL3900-
Alexandru DincăACS GhirodaL300-
Sinisa SporinM. GiarmataL3900-
* Notele sunt preluate din Fotbal Vest, exceptând cele îngroșate, pe care le-am acordat noi
** Jucătorii cu minutele în bold au fost titulari
*** xx = nu există informaţii la-ndemână despre minutele jucate

Niciun comentariu :

Google+