26 martie 2018

Etapa alb-violeților împrumutați #24martie

Cu anularea etapei de Liga a 3-a din cauza condiţiilor meteo, doar divizionarele secunde ne-au reprezentat în acest weekend. Şocul a venit din Ciarda Roşie, cu demisia antrenorului Paul Codrea. 


Ripensia


Meciul în sine a fost unul spectaculos, cu răsturnări de scor şi reuşite rapide. Ripensia a condus de două ori, dar tot a reuşit să piardă disputa cu a treia clasată din liga secundă. La primul gol, marcajul lui Bocşan lasă de dorit şi nici Contra nu reuşeşte să-l ajute pe fundaşul central la prima bară. O aşezare profund deficitară în flancul drept a permis oaspeţilor să egaleze înainte de pauză, dar chiar înainte de gol, Bocşan faultase un adversar în careu, Ripensia scăpând cumva de penalty. Şi golul trei a plecat de la o centrare la care Bocşan a trecut pe sub minge, înainte ce aceasta să fie întoarsă în zonă centrală, de unde oaspeţii au preluat conducerea pe tabelă. 

În rest, Contra n-a avut probleme, reuşind să intervină cu destulă siguranţă la acţiunile pe poartă ale Chindiei. Golda a rămas pe bancă. 

Ripensia nu arată bine defensiv, dar e greu de înţeles motivul pentru care Codrea a ales să plece (sau a fost încurajat s-o facă) de la galben-roşii. Vom vedea cum îi va afecta pe poliştii din lotul Ripensiei, în special pe Contra, adus la insistenţele fostului internațional.

ASU Politehnica


Motreanu a revenit în primul unsprezece, conform aşteptărilor de etapa trecută. N-a reuşit să blocheze centrarea care a precedat golul celor din Hermannstadt, oferind prea mult spaţiu adversarului. A fost singura reuşită a acelei partide, iar ASU Politehnica îşi caută rostul pentru ce a rămas din acest sezon. Un interimat până la vară al lui Foale ar fi economic, dar nu ştiu cât ajută la construcţia pentru sezonul viitor.


Dunărea Călărași


Liderul a stat în această etapă.


Rezumat


Sezon
Club
LigăMin.G.Notă
Cristian BocșanRipensiaL2900-
Mario ContraRipensiaL2900-
Denis GoldaRipensiaL200-
Radu MotreanuASU PolitehnicaL2900-
* Notele sunt preluate din Fotbal Vest, exceptând cele îngroșate, pe care le-am acordat noi
** Jucătorii cu minutele în bold au fost titulari
*** xx = nu există informaţii la-ndemână despre minutele jucate

Niciun comentariu :

Google+