24 martie 2018

Amical: CFR Cluj - Poli 3:1 (1:0)

Seria meciurilor fără victorie continuă și în amicale, chiar de nu ne interesează așa mult rezultatul din confruntarea cu liderul la zi al campionatului. Mai important e debutul lui Raț, cu toate că nu a jucat decât o repriză. În schimb, Cânu a dus tot meciul, fiind schimbat doar pe final, iar Artean a fost din nou folosit ca fundaș central, în dauna lui Melinte.

sursa: acspoli.ro
Din poza de pe site-ul oficial, ar părea că am revenit la o așezare 4-2-3-1, cel puțin în prima repriză. Un pic neașteptată schimbarea având în vedere că în 3-4-3 am putea miza pe profilul mai ofensiv al lui Raț, dar depinde și de forma veteranului. La urma urmei, mai puțin importantă tactica - dacă era ca jucătorii să nu se poată adapta, ar fi fost deja derutați de mult. Problemele noastre rămân ineficiența în atac și greșelile din apărare.

Chiar și în acest meci pare că nu am scăpat de metehne având în vedere că golul gazdelor din prima repriză a venit în urma unui corner executat de Mailat și finalizat de Sousa. Iar în atac noi am ratat în timp ce adversarii au marcat. Pentru clujeni au înscris Păun și Ioniță, în timp ce Cânu în urma unui corner și Vașvari dintr-o liberă de la 35 de metri au trecut pe lângă gol. Ultimul avea să marcheze în cele din urmă din penalty pe finalul meciului.

Nu avem ce concluzii să tragem, ci putem doar să sperăm ca echipa să progreseze și ca Grozavu să găsească soluțiile pentru problemele noastre. Măcar din punct de vedere fizic avem asigurarea lui Munteanu că stăm mai bine ca oricând.

Poli: Curileac – Străuț, Artean, Cânu, Raț – Vașvari, Enescu – Munteanu, Zaluschi, Bîrnoi – Roman

Schimbări:

Straton pentru Curileac (min 46)
Oliva pentru Raț (min 46)
Ciucur pentru Străuț (min 65)
Melinte pentru Artean (min 65)
Popovici pentru Munteanu (min 65)
Velcotă pentru Bîrnoi (min 78)
Khubutia pentru Cânu
Drăghici pentru Roman

2 comentarii :

Ioana spunea...

Tot în min 46 a fost schimbat și Curileac cu Straton

Stefan Carpanu spunea...

Mersi!

Google+