26 octombrie 2017

Note ASU Politehnica - Poli (CR, R32)

ASU Politehnica - Poli 0:1 (0:0)
[43 voturi]


CRONICA MECIULUI

Mădălin Smaranda

Decisiv, graţie intervenţiei din minutul 86. În rest, pus prea rar sub presiune, iar atunci când mingile au ajuns prin aria lui de acţiune, a arătat siguranţă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,8

Valentin Crețu

Pasa de gol oferită lui Abraw a fost doar consecinţa naturală a numărului de mingi lucrate de către Creţu în direcţia careului advers. Puţin susceptibil defensiv, inclusiv atunci când a pierdut o minge în propria jumătate, dar în rest un jucător care evident a vrut mult de la acest meci.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,2

Cristian Melinte

Uşor depăşit în câteva rânduri, semn că avem în continuare de ce să ne facem griji în apărare. Destul de precis în rest.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

Cristian Bocșan

O prestaţie mai bună a tânărului fundaş central, deşi şi de această dată a sărit pe sub mai multe mingi înalte, din carenţe de poziţionare şi carenţe de judecată a traiectoriei balonului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,4

Alexandru Ţigănaşu

Prezent adesea în plan ofensiv, destul de periculos la fazele fixe, chiar dacă defensiv a arătat şi el uşoare neajunsuri. Oricum, prezenţa sa şi a lui Creţu contează mult în aşezarea apărării noastre. 

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

Gabriel Vașvari

Un meci în care Vaşvari a preluat rolul lui Artean, evoluând mai retras şi ieşind mai puţin în evidenţă.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,6

Andrei Artean

Poate cel mai bun meci făcut de căpitanul nostru în acest sezon, iar doar neşansa a făcut ca măcar una din cele patru mingi trimise periculos la poartă să nu intre. S-a văzut şi din înaltul tribunei că Artean avea un grad înalt de mobilizare, aşa cum ne aşteptam de la mai mulţi în vederea acestui joc.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,4

Alexandru Munteanu

Implicat în multe faze, Munteanu poate acuza ghinionul că nu a marcat la şutul trimis spre colţul lung în partea secundă. Nu ştiu de ce n-a fost jucat mult pe poziţie viitoare, fiind astfel obligat să intre în zonă centrală, de unde efacicatea îi este redusă. Colaborarea bună cu Creţu a reprezentat arma noastră principală în ceea ce priveşte construcţia.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,8

Marius Croitoru

Revederea lui Croitoru în primul unsprezece a fost un moment plăcut, chiar dacă fostul căpitan nu mai este la condiţia fizică de acum şase luni. Golul a plecat din pasa lui, la fel ca o serie de alte acţiuni, deşi mi-aş dori pe alocuri o viteză de execuţie superioară. Cu echipe de liga secundă mai merge aşa, nu însă cu cele de primă ligă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,0

Cosmin Bîrnoi

Total ineficient de-a lungul reprizei în care a jucat, Bîrnoi a cam fost capăt de linie. Devine îngrijorătoare lipsa sa de formă, fiindcă oricât l-am critica pe Mailat, prezenţa acestuia în teren se simte mult mai palpabil decât a lui Bîrnoi.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,9

Camaldine Abraw

Deosebit de activ de-a lungul întregii partide, Abraw arată ca un vârf care ştie cum să joace cu spatele la poartă. În vreme ce Miguel nu reuşea să intre în combinaţii cu niciun coechipieri, togolezul probabil că a schimbat vreo douăzeci de pase scurte cu cei din zona sa de acţiune. Execuţia la gol n-a fost curată, dar a fost suficientă. Cert este că putem spera să fi rezolvat măcar problema atacantului, chiar dacă momentan suferim de ceva mai sistemic decât absenţa-prezenţa unui jucător în lot.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,7

REZERVE

Sebastian Mailat

Conform aşteptărilor, Mailat a dispus cu destulă uşurinţă de adversari, însă lipsa de claritate în momentele decisive au făcut să nu poată repurta vreun succes concret până la fluierul final. A participat la faza primei bare a lui Artean, şi a avut acea cursă excepţională din propria jumătate, la capătul căreia un şut puternic sau, mai degrabă, o pasă ar fi tranşat meciul.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Ivan Ćurjurić

Destul de implicat în joc după ce a intrat, croatul tot n-a reuşit să iasă în evidenţă în mod specific.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,6

Cătălin Doman

Oricât ar juca, Doman dovedeşte în mod repetat că are suficient timp să confirme că nu este în formă. Finalizarea slabă, într-un anume sens leneşă, de la faza din ultimul minut este grăitoare în acest sens.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,2

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Este bine că Popa a ales să folosească titularii pentru acest joc important. Ceea ce am arătat însă din nou este că nu ştim să ne croim reale ocazii de gol, iar că acelea pe care le obţinem, tindem să le ratăm. În acest joc au fost cel puţin şase şanse bune de a marca, dar nu ştiu dacă vreuna în afară de gol şi de prima bară a lui Artean s-a ridicat la nivelul fazelor din care a înscris FCSB cu noi. Nu reuşim să intrăm în careu din acţiune, cam de acolo ni se trage. Letargia tristă care pare să-l fi curpins pe deplin pe Popa nu prea susţine teza propusă de domn profesor, cum că putem pierde încă cinci meciuri de acum încolo şi tot îşi va îndeplini obiectivul.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,0

Echipa

Chiar dacă am câştigat şi chiar dacă trei, patru jucători au arătat bine în acest meci, echipa în ansamblul ei a arătat pe măsura antrenorului, adică letargică. Au fost acele douăzeci de minute după pauză, în care am jucat cum trebuie să jucăm, însă un meci cu o divizionară secundă de nivel de nivelul lui ASU Politehnica putea fi dominat mai autoritar, iar victoria la un gol diferenţă nu convinge. În condiţiile de presiune în care s-a disputat partida, este cumva de înţeles. Marele test va fi disputa cu Astra de sâmbătă, când trebuie să arătăm alt nivel de activare.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,7

Omul meciului

Camaldine Abraw - 46,5%
Andrei Artean - 20,9%
Valentin Crețu - 11,5%
Niciunul - 7%
Alexandru Munteanu - 4,7%
Mădălin Smaranda - 4,7%
Marius Croitoru - 2,3%
Gabriel Vaşvari - 2,3%

Niciun comentariu :

Google+