7 iulie 2017

Echipament 2017-2018

Mai devreme am aflat programul meciurilor noului sezon, iar de curând am văzut și cum vor arăta fotbaliștii alb-violeți când vor intra pe teren - cel puțin din punct de vedere vestimentar. Și dacă tot ne dăm cu părerea despre fotbal, ne putem da cu părerea și despre acest aspect, că doar oricine se pricepe la fotbal și la haine.

Așadar, noile echipamente în toată splendoarea lor:

Sursa: facebook.com/JomaSport.ro
Plăcută ideea ca măcar acum să fie puși în prim plan tinerii de perspectivă ai echipei.

Din start putem spune că echipamentele principale, cele alb-violet, arată deosebit. Cel purtat de Mailat (primul din dreapta) va fi echipamentul de acasă și seamănă cu cel folosit în finala Cupei Ligii, care a fost remarcat de toată lumea.

În teaser-ul oferit ieri putem vedea și partea din spate a tricoului:

facebook.com/JomaSport.ro
Arată un pic ciudat cuta de la mijlocul spatelui, dar punctul de atracție e cu siguranță sloganul „Poli suntem noi” - o surpriză plăcută. Legat de fontul folosit, ține de gustul fiecăruia. Eu unul prefer ceva să fie clar vizibil de la distanță și cred că e cu siguranță mai bine decât fontul cursiv de acum doi ani.

Tricoul purtat de Haruț (al doilea din stânga) sare în evidență prin aspectul clasic, cu guler și dungi subțiri.

Luate individual cele două arată foarte bine, dar ca set de echipamente ne ridică mai multe semne de întrebare. În primul rând, e o mare discrepanță ca model între cele două și, mai important, cromatica nu este suficient de distinctivă. Chiar dacă cel purtat de Haruț are șorțul, jambierele și mânecile albe, în rest conține mult violet, astfel că dacă primul echipament nu va putea fi folosit, nu cred că va putea fi folosit nici al doilea. Ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu vedem prea des tricoul „retro”, ci mai degrabă cel roz (sau magenta mai bine zis) purtat de Bîrnoi. Chiar și acesta este destul de aproape de violet, dar poate că ajută aspectul fosforescent.

Mai trebuie menționat și faptul că pe viu, la lumina nocturnei, sau pe ecrane, nuanțele vor arăta un pic altfel decât în aceste poze. Oricum, ne lămurim peste doar o săptămână.

Niciun comentariu :

Google+