28 iunie 2015

Amical: ACS Poli - NK Istra 0:0

Meci fără goluri ieri, în penultima dispută din stagiul sloven. Am marcat însă debuturile lui Curtean și Zicu, fiecare evoluând căte o repriză. Ocazii au fost de ambele părți, cu Poli mai puternică în prima repriză, când Melinte și Curtean au nimerit bara, și Istra în a doua, când și aceștia au avut un șut un bară.

În primul unsprezece îl remarcăm pe Melinte în linia de mijloc, probabil la închidere, în vreme ce Scutaru și Cânu au făcut cuplu în centrul apărării. E clar că încă nu suntem în faza unsprezecelui final, dar se prea poate ca această formulă să fie aproape, cu Zicu, Henrique și Popescu inserați pe ici, pe colo.

Următoarea partidă va avea loc mâine, de la 19.00, cu Rad Belgrad, ocupanta locului opt în ediția trecută a primei ligi din Serbia.

Poli: Pap - Belu (min. 65, Bocșan), Cânu (min. 65, Petre), Scutaru (min. 65, Juric), Neagu (min. 65, Trandu) - Bărbuț (min. 46, Ov. Popescu), Melinte (min. 46, Doman), Fernando Llorente (min. 46, Artean), Curtean (min. 46, Zicu), Javi Hernandez (min. 46, Poparadu)-  Elek (min. 46, Sirk).

Niciun comentariu :

Google+