25 iunie 2015

Amical: ACS Poli - NK Zavrc 2:0 (1:0)

Alexa a abordat aceeași tactică cu un singur vârf, de data acesata rolul revenindu-i lui Elek în prima repriză. Acesta a și avut randament, trecându-și în cont mai multe ocazii, concretizate în cele din urmă cu un gol în minutul 40, în urma unei faze construite în care mingea a curs frumos de la jucător la jucător până la atacantul nostru în fața porții. Ovidiu Popescu a fost și el foarte activ prin incursiunile sale și pasele utile, el fiind și cel care i-a centrat lui Elek la gol.

Cei trei jucători aflați în probe la primul meci au jucat și în acest meci câte 45 de minute, iar tânărul Sirk a marcat din nou, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Repriza a doua l-a evidențiat mai mult pe Doman, dar golul secund avea să vină abia în minutul 89, când Bocșan a împins în poartă o minge respinsă de fundașii adverși.

Se remarcă lipsa unui dubluri pe postul de fundaș dreapta, unde Belu a jucat toate cele 90 de minute.

Între timp, Zicu și Curtean au ajuns și ei în cantonamentul din Slovenia, dar rămâne de văzut când vor evolua primele minute. De asemenea, așteptăm cu interes cristalizarea unui prim 11, pentru că până acum garniturile introduse de Alexa au fost amestecate din punct de vedere al valorii jucătorilor.

Poli: Kirschstein (min. 46, Smaranda) - Belu, Melinte (min. 46, Petre), Scutaru (min. 65, Bocșan), D. Popescu (min. 46, Neagu) - Ov. Popescu (min. 65, Bărbuț), Trandu (min. 46, Juric), Llorente (min. 46, Artean), Hernandez (min. 46, Popovici), Boldea (min. 46, Doman) - Elek (min. 46, Sirk).


Niciun comentariu :

Google+