30 iunie 2015

Amical: ACS Poli - Rad Belgrad 0:0

Al doilea egal consecutiv la zero, în fața unei prim divizionare din vecini. Fără Zicu și Henrique, ultimul într-o condiție precară în urma unei accidentări suferite cu ceva vreme în urmă, atacul nostru a suferit, chiar dacă n-am dus lipsa unor ocazii: Popovici, singur cu portarul, a semnat cea mai importantă dintre ele. Și noi am scăpat atunci când adversarii au nimerit bara în preajma minutului 25, însă  în mare se pare că am avut inițiativa.

Mici schimbări în alinierea din acest meci, cu Dan Popescu în locul lui Neagu, Ovidiu Popescu, Boldea și Popovici pentru Curtean, Bărbuț și Elek. Aș aprecia că am avut un unsprezece mai defensiv, judecând după profilul jucătorilor, dar cel mai interesant mi se pare că Melinte persistă ca prezență în linia de mijloc. Cu Scutaru și Cânu, titularii de drept anul trecut, sudați în centru, pare o forțare care să mulțumească pe toată lumea. Sunt curios daca va rămâne în picioare la debutul campionatului.

Dintre trialiști, doar Sirk a mai evoluat astăzi. Cu atacul în pioneze, e destul de clar că avem nevoie de ceva în plus acolo, dar nu știu dacă un jucător neexperimentat e soluția. Mai avem două săptămâni s-o găsim până la primul meci din Liga 1. Probabil că după data de 30 iunie vom ști mai multe.

Poli: Pap – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu - O. Popescu - Llorente, Melinte, Boldea, Hernandez, Popovici.

Au mai intrat: Bocșan, Petre, Neagu, Artean, Curtean, Trandu, Doman, Poparadu, Elek, Sirk.

Niciun comentariu :

Google+