20 iunie 2015

ACS Poli II, promovați în liga a IV-a

Până să ajungem la meniul principal al zilei (victoria categoria obținută de ASU Poli în barajul pentru promovarea în liga a III-a), notăm cu satisfacție că ACS Poli II a reușit să promoveze în liga a IV-a. Deși a avut aportul mai multor jucători de la echipa mare (Bocșan, Doman, Boldea, Nanu), confruntarea de la Banloc a fost câștigată la limită, cu 1-0, grație reușitei lui Bocșan din minutul 30. De remarcat și faptul că portarul advers a apărat un penalty executat de Marin în minutul 75.

Culmea face ca aceasta să fi fost doar a doua victorie la un singur gol diferență din întreg sezonul pentru Poli II, după cea din tur, tot cu Banloc (scor 3-2 pentru noi). Au mai fost două egaluri, cu ocupanta locului secund Biled și la Ghilad, și o unică înfrângere, tot în fața adversarului direct. În rest, 25 de victorii, 129 de goluri marcate și 14 primite. Ne lipsesc datele de la mai multe meciuri ale sezonului, dar (printre) cei mai buni marcatori ai echipei au fost Sebastian Velcotă, Patrick Niță și Cosmin Bârnoi.

S-au folosit o mulțime de jucători pe parcursul acestui an, dintre care am reușit să-i cataloghez pe cei mai mulți dintre ei:

Jucători: Haidău, Montenegro, Rusu - Motreanu, Bocșan, Oprea, Bârnoi, Lazăr, Nicoară, Niță, Chipirliu, Popescu, Velcotă, Golda, Maria, Kneeshaw, Dragomir, Simescu, Mărginean, Rotea, Jivcovici, Balaure, Todorov, Kokora, Sturz, Mezin, Lică, Duarte, Rus, Sorescu, Yazjy, Livan, Totici, Codrean, Marin, Nanu, Marincu, Fridrich, Cherecheș, Pop, Doman, Nanu, Boldea

Coordonator: Florin Bătrânu
Antrenor: Cristian Contescu

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

Niciun comentariu :

Google+