15 martie 2015

Între timp, la ACS Poli

Nu ştiu dacă mi se pare doar mie, dar pauza forţată din această săptămână a trecut tare greu. În campionat lucrurile stau neschimbate, căci Reşiţa a câştigat dramatic acasă cu FC Olt, după un meci în care a dispus de trei penalty-uri - culmea, toate destul de corecte. Păcat că tocmai în această etapă, Nuno Claro a fost nevoit să se găsească pe banca de rezerve.

Am mai aflat programul pentru play-off, care va începe din 4 aprilie şi va dura până pe 6 iunie, câte un meci pe săptămână, fără etape intermediare. Sunt zece meciuri care se vor disputa toate cu începere de la ora 11, pentru a menţine suspansul infinit al ligii secunde. Liga 1 se termină cu o săptămână mai repede, deci nu avem un deficit prea mare din acest punct de vedere - dacă reuşim să promovăm.

Ca mişcări de trupe, această săptămână a văzut sfinţirea plecării lui Dragu, care a trebuit şi despăgubit de club, precum era de aşteptat. Lui i s-a alăturat Morariju, a cărui contract a fost desfăcut de comun acord. Asta pe lângă plecarea lui Kneeshaw, ceva mai veche, care s-a desfăşurat în aceiaşi termeni.
Pe sens invers, a fost adus până la vară Angelo Montenegro, portarul care se afla în lotul echipei noastre de mai mult timp. Este generaţia 94 şi deţine cetăţenie italiană, unde a jucat la Perugia şi Viareggio, înainte să treacă prin Bulgaria, la Botev Vratsa.

Se mai pot face transferuri până la începutul play-off-ului, din câte înţeleg, însă nu cred că este cazul să aducem alţi jucători, decât dacă se iveşte vreo oportunitate deosebită sau realizăm o deficienţă de neignorat. Sper să nu fie cazul.

Urmează meciul de la Satu Mare miercuri, deci măcar nu mai avem mult de aşteptat. Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+