21 august 2014

Știri

Cu toate că Alexa spunea că socotelile s-au cam încheiat până la începutul campionatului, iată că încă mai avem destule noutăți. Prima e un răspuns la întrebarea din cronica amicalului de ieri, cu privire la postul de portar. Clubul a reziliat astăzi contractul cu Nuno Claro, astfel că Pap va fi mai mult ca sigur titularul pentru sezonul acesta. E o decizie riscantă având în vedere că rămânem fără un portar experimentat, dar până la urmă era de așteptat din mai multe motive. Unul ar fi cel financiar, apoi faptul că portughezul este totuși la o vârstă destul de înaintată și a gafat de destule ori sezonul trecut. Pap are și atuul că va conta pentru regula de a avea 3 juniori în echipă.

În al doilea rând, se confirmă cooptarea lui Ovidiu Popescu, pe care Alexa și l-a dorit foarte mult, încă de la începutul perioadei de pregătire. Concretizarea transferului a avut loc de-abia acum, forțată și de accidentarea lui Petre, care probabil va lipsi primele câteva etape.

Și pentru că m-am lamentat de lipsa atacanților din lot, aflăm că în meciul de sâmbătă cu Metalul Reșița va fi testat pe acest post sârbul Slobodan Terzic, în vârstă de 28 de ani, dar cu un CV deloc impresionant, venind de la o echipă din liga a treia sârbă.

În fine, Pedro Henrique și-a revenit după accidentare, iar Alexa ne asigură că ne va fi de foarte mare ajutor dacă va fi apt de joc. Vlad Dragomir a contribuit cu două assist-uri și un gol la naționala U16 și pare tot mai mult că va debuta oficial la echipa mare la o vârstă foarte fragedă, pe când Motreanu ar putea fi o soluție de urgență în caz că rămânem descoperiți pe postul de fundaș dreapta ocupat de Belu.

Au mai rămas 9 zile.

Niciun comentariu :

Google+