16 martie 2012

Avancronică: FC Bihor - Poli

Incredibil, dar adevărat! După nenumărate zile, avem din nou un meci oficial! Din păcate acesta este umbrit de lucruri mult mai importante ce se desfășoară în viața Politehnicii. În fața unui viitor incert, fotbalul este în acest moment pe locul 3, dacă nu chiar mai jos. Totuși, vestea de azi prin care se înlătură orice dubiu asupra deținătorilor palmaresului aduce un strop de speranță că salvarea se poate realiza.

Dar revenind la ceea ce e cu adevărat important, deplasarea la Oradea nu va fi ușoară. Bihorenii și-au mai revenit după începutul slab de campionat, iar noi am pierdut 3 dintre cei mai importanți jucători din tur. În plus au apărut jucători noi, fără experiență și mai e și sistemul tactic impus de Iancu. Astfel, să nu fim surprinși dacă vom avea parte de un meci haotic. Dacă situațiile de gol vor ezita să apară sau dacă ratările se vor acumula, atunci s-ar putea să nu ne întoarcem cu toate cele 3 puncte.

Interesul meu principal e cum arată noua Poli într-un meci oficial cu o echipă mai apropiată valoric și cum se descurcă nou-veniții în echipă. Totuși, la cum îl cunoaștem pe Velcea, cu siguranță nu vor fi surprize. Mai ales acum că nici nu mai are probleme să aleagă cei doi jucători sub 21 ani care trebuie să evolueze obligatoriu. Ilie și Belu sunt, după toate aparențele, titulari incontestabili. Singura necunoscută ar fi trio-ul ofensiv, dar cum nici un atacant în afara lui Goga nu are vreun avantaj față de ceilalți, alegerea nu prea contează. Să pornim cu dreptul!

Hai Poli!

Un comentariu :

Stefan Carpanu spunea...

Ce iarna interminabila! Si acuma, deodata, si Poli si Formula 1 in acelasi weekend.

Google+