16 martie 2012

Poli II - Gloria Arad 5:1 (2:0)

A început anul și pentru echipa secundă. Și ce debut! În ciuda temerilor de dinainte - mulți jucători noi, sistem de joc nou - Poli II a câștigat la scor primul meci din retur. Totuși, să nu sărim la concluzii. Adversarul de azi a fost unul slab, arădenii terminând turul pe ultimul loc. În plus, elevii lui Stoicov au avut întăriri de la prima echipă. După cum vă spuneam, să nu ne așteptăm la surprize din partea lui Velcea. Acesta i-a lăsat acasă pe Dăruială, Petcuț și Adrian Popa. Ultimul dintre cei doi a avut un aport decisiv în victoria de azi.

Chiar și așa, lucrurile nu au fost mereu ușoare. După ce au preluat repede conducerea cu 2-0 prin golurile lui Boștină (min. 9) și Popa (min. 24), jocul s-a echilibrat. În repriza a doua, Vucea, un jucător de bandă dreapta ce merită urmărit, a urcat în atac, provocând un penalty ce a fost transformat de către Boștină. Arădenii, însă, au redus din diferență 2 minute mai târziu, în minutul 75, pentru ca la următoarea fază, în urma unei greșeli a fundașilor centrali, să obțină un penalty. Iordache a salvat situația. De altfel, portarul s-a revanșat pentru amicalul de săptămâna trecută, printr-o evoluție foarte bună. Nu doar că a mai salvat un gol la începutul reprizei, dar a și contribuit cu pasa de gol la prima reușită a meciului.

Alb-violeții au răspuns repede, astfel că scorul devenea 4-1 în minutul 80, după o frumoasă combinație cu Boștină și un dribling al lui Popa asemănător cu cel al lui Iraola prin apărarea lui United, păstrând proporțiile bineînțeles. În fine, Popa a completat un bine-meritat hat-trick cu o lovitură de cap în minutul 89. Scorul putea fi mai mare, Poli II având mai multe acțiuni bine închegate și plăcute ochiului, dar portarul advers s-a opus.

De văzut cum vor evolua lucrurile în acest retur, dar după prima impresie Poli II nu arată așa rău precum se preconiza.

Poli II: Iordache - Vucea, Dăruiala, Dubei, Zele - Constantinescu, Petcuț, Lupancu - Vântură, Boștină, Popa
Au mai intrat: Stancu, Mucsi, Szalkai, Leagu

Un comentariu :

Anonim spunea...

tare,tine-o tot asa!

Google+