14 septembrie 2008

CS Buftea - Sportul Studențesc 0-0

Cei de la Buftea au făcut o partidă mai slabă astăzi în compania Sportului, deși nici adversarii lor nu au etalat un joc deosebit. Cu Mansour izolat tactic de către antrenorul gazdelor, care a preferat un mijloc mai aglomerat și a ținut de el în ciuda prestaților slabe ale lui Pătraș și Cojocnean, gazdele au avut o singură ocazie reală de gol în prima repriză, când la un corner Rațiu a șutat din interiorul careului, dar portarul celor de la Sportul a avut un reflex foarte bun. De cealaltă parte, Zimmermann a stat destul de liniștit pe parcursul întregii partide, deși a existat ceva presiune la poarta sa, mai ales în repriza secundă. Singura altă mare ocazie notabilă de partea lui Mansour & co i-a aprținut lui Sandu, care s-a infiltrat bine pe stângă spre finalul partidei și a trimis un șut centrare care a fost respins in extremis de portar, ca apoi mingea să treacă printre picioarele unui jucător al gazdelor, aflat cu toată poarta goală în față.

Rezultatul final nu mulțumește pe nimeni, dar este o consecință a jocului conservativ propus de antrenorul celor de la Buftea. Țin să remarc îndeosebi prestația celor doi fundași de bandă, Siminic și Matei, cel din urmă anihilându-l (hehe) excelent pe Dacian Varga.

CS Buftea: Zimmermann (6) - Matei (6,5), Rațiu (6), Mera (6), Siminic (6) - Cojocnean (5), Pătraș (5), Tomozei (5), Scutaru (6), Sandu (5,5) - Mansour (5).

Au mai intrat Teușan (5,5), Popa (6) și Axente înlocuindu-i pe Scutaru, Cojocnean și Sandu.

Un comentariu :

Anonim spunea...

hai siminic ca se poate mai mult si la un nivel mult mai inalt

Google+