15 septembrie 2008

Detalii organizatorice Poli - Partizan

Redau mai jos un mesaj al ofițerului de presă al Politehnicii, Levente Balint.

In aceasta dupa amiaza, s-au stabilit mai multe detalii organizatorice legate de partida FC Timisoara-Partizan Belgrad, contand pentru turul I al Cupei UEFA. Iata, in cele de mai jos, cele mai importante informatii, pe care suporterii si presa trebuie sa le stie:

-Jocul din 18 septembrie va incepe la ora 20,45 si va fi transmis in direct de postul "Telesport"

-Biletele sunt in continuare in vanzare, la casieriile stadionului "Dan Paltinisanu", la urmatoarele preturi: 25 de lei la peluzele nord si sud; 45 de lei la tribunele I si II; 80 de lei la tribuna 0; 150 de lei la loje. Totodata, bilete se mai pot gasi si in centrul orasului, la chioscul de langa Opera, insa in acest loc se pot achizitiona numai tichete pentru peluze!

-Incepand de joi NU se vor mai vinde bilete la casieriile stadionului!

-Vor fi deschise toate cele 16 porti cu turnicheti. Accesul pe stadion va fi permis, in ziua meciului, incepand cu ora 18,00

-NU este valabil, la meciul FC Timisoara-Partizan, niciun tip de abonament eliberat de clubul nostru pe tot campionatul. De asemenea, asa cum am mai anuntat, presa va avea acces NUMAI cu acreditarile special editate pentru aceasta partida!

-Persoanele cu handicap vor intra pe stadion pe rampa special amenajata intre tribuna I si peluza sud. Exista un sector special cu 24 de locuri, in respectiva zona, pe arena fiind amenajate indicatoare speciale de indrumare.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Faceti diferenta pe viitor la pret intre tribuna 1 si tribuna 2,nu este corect ca eu suporter sa platesc 45 de lei la tribuna a 2 la fel ca cel ce ia loc la tribuna 1,care plateste la fel ca si mine 45 de lei.De retinut domnilor conducatori ai lui POLI.Sa vazut???

Stefan Carpanu spunea...

Dar de ce sa se faca diferenta, cand intre T2 si T1 nu este nicio diferenta, cele doua aflandu-se fata in fata. Ba mai mult, la T2 ar trebui marit pretul daca e sa se vorbeasca despre mariri de pret, fiindca pentru zona centrala a T1 (care este practic T0) platesti de doua ori mai mult, in ciuda faptului ca nu ai nicio facilitate in plus.

Google+