31 august 2007

Ganea, Rusici si sperantele desarte

Acuma ca s-a stabilit in sfarsit suspendarea lui Ganea - 22 de etape si niste banuti - probabil ca toata lumea a rasuflat usurata. S-a facut dreptate, in litera legii, iar monstrul a fost doborat. Probabil ca in spiritul justitiei frfiste se va mai reduce penalizarea - daca nu cumva aceasta tactica functioneaza doar la Goian si compania. Deci toate-s bune si frumoase, atata timp cat dreptatea aplicata lui Ganea i se va aplica si lui Radoi cand va fi cazul sau oricarui jucator ca el. Caci altfel, are nea Iancu tot dreptul sa-si deverseze spurcaciunile la prime-time.

Conducerea s-a miscat si l-a adus pe slovenul Dejan Rusici, un atacant masiv de 1, 89m si peste 80kg, de la Publikum, acesta urmand sa semneze in cursul zilei de azi. Ca Rusici a evoluat doar 12 meciuri sezonul trecut si a inscris numai 2 goluri n-o fi insemnand prea mult, dar daca e sa ne uitam la numarul de meciuri jucate/goluri marcate de-a lungul carierei sale, ajungem la niste cifre (52j, 16m) foarte asemanatoare cu cele cu care se poate lauda Mansi. Daca mai socotim si ca fotbalul sloven este bine sub liga noastra, numai de cifre nu mai vrem sa auzim.

Sa speram ca Rusici a fost studiat totusi ceva mai bine ca Gluscevici (pana la urma, atacant ne cam trebuia indiferent de suspendarea lui Ganea) si ca el se va adapta repede in Romania. Lider ca Ganea n-are cum sa fie, deci macar goluri sa marcheze.

Niciun comentariu :

Google+