25 mai 2019

Poli - CS Mioveni 1:4 (1:3)

Absențele defensive au înclinat decisiv balanța în favoarea Mioveniului, care a marcat de trei ori în prima jumătate de oră. Alb-violeții, chinuți de soartă, au dat o replică destul de slabă, înscriind o singura dată prin Denis Golda.


Cele două schimbări din linia de fund, plus lipsa lui Codrea la mijloc, se resimt de la începutul meciului, căci oaspeții ajung de două ori periculos la poarta noastră. A treia oară când o fac, deschid și scorul: fază fixă, Ghidurea își pierde omul din marcaj și Burnea înscrie din interiorul careului mic (min. 12). O neatenție defensivă în aceeași zonă permite Mioveniului să-și dubleze imediat avantajul, mingea ajunsă la Măzărache fiind împinsă în poarta goală (min. 13). Replica alb-violeților se lasă așteptată, dar băieții lui Răchită au șansa de a reveni pe tabelă la chiar prima ocazie: liberă Chemin spre colțul lung, Uyi recentrează și Golda înscrie din careul mic (min. 24). Suferim însă în continuare defensiv, și oaspeții se desprind (prea) repede, la altă fază fixă, cu Stere șifonat la marcaj, și finalizarea cu capul din apropiere a lui Balint (min. 27). Vârful nostru este aproape să-și șteargă din păcate, dar șutul său de la marginea careului nu prinde poartă (min. 32), și nici arbitrul nu ține cu noi, alegând să ierte un henț în careul advers (min. 40).

Lucrurile nu stau mai bine nici după pauză. Moldovan are două intervenții decente, în vreme ce Oprea nu găsește să întindă piciorul la centrarea lui Chiriac. Golda trimite pe lângă din poziție centrală și tot marcatorul zilei nu profită de un atac trei contra doi, pierzând mingea. Cea mai bună șansă a noastră o semnează Chemin, al cărui șut din marginea careului nimerește bara transversală și merge peste (min. 76). Finalul ne prinde cu extrem de tânărul Roșu debutând, jucător care abia a împlinit cincisprezece ani, dar la golul patru contribuie „veteranii”: Stere pierde o minge la centru, apoi Sidorenco ratează degajarea din marginea careului și oaspeții scapă mulți spre poartă, Moldovan respinge în primă fază, dar nu mai are ce face la al doilea șut, al lui Ișfan (min. 90). Speram la un altfel de meci de adio.

Asta este situația, nu avem o echipă care să poată compensa absența a șase titulari, nici una care să depășească chiar tot ce i se pune în cale. Este ușor să fii cinic în situația actuală.

Poli: Moldovan - Buzan, Manolache, Uyi, Olteanu - Ghidurea, Oprea - Golda, Chemin, Sidorenco - Bădăuță

Schimbări:

Stere pentru Ghidurea (min. 24)
Chiriac pentru Bădăuță (min. 56)
Roșu pentru Buzan (min. 77)

Niciun comentariu :

Google+