23 ianuarie 2019

Amical: Poli - Ghiroda și Giarmata Vii 1:0 (0:0)

Pe un teren încărcat de apă în complexul Adrian Stoicov, alb-violeții au trecut la limită de clubul de L3 de lângă Timișoara, grație golului înscris de Drăghici. Pentru Poli au evoluat atât jucătorii aflați în teste, cât și niște juniori, completând numeric lotul pentru două reprize intense.


În prima parte, Golda, foarte activ, a nimerit bara, iar Drăghici n-a reușit să cadreze mingea când a scăpat spre poartă, ușor în unghi. Jocul a fost mult îngreunat de gazonul sintetic inundat pe alocuri, însă alb-violeții au controlat ostilitățile, în special după pauză. Până prin minutul șaptezeci am notat trei mari ocazii  - Golda și Dombrovoschi au trimis peste cu capul din poziții ideale, tânărul portar din poarta Ghirodei, Popeț (împrumutat de la Poli), a respins la șutul lui Rogoveanu - pe lângă golul înscris de Drăghici, cu o finalizare plasată din interiorul careului. Adversarii au stat mai sus pe final, în special după ultimele schimbări făcute în echipa noastră, au adus mingea în zona careului, dar portarul italian aflat în teste a avut de intervenit o singură dată, când a și respins un șut din marginea careului.

Ca joc, i-am remarcat pe Golda, Rogoveanu și Olteanu astăzi, toți arătând un nivel foarte bun de implicare, cu câteva reușite personale. Altfel, pe lângă portarii Began și Miori și fundașul central Dombrovoschi, a apărut și tânărul Alin Ghidurea (n. 1996) în teste, un stoper trecut pe la Chiajna II și Progresul Spartac. Răchită a concluzionat la finalul meciului că va renunța la Dombrovoschi, poate și la portarul Miori, însă îi mai reține pe Began și pe Ghidurea. Vineri urmează să vină un jucător francez, mâine primim răspuns de la doi jucători de L1, iar între timp mai căutăm un portar cu experiență.

Poli: Began - Motreanu, Bilia, Munteanu, Olteanu - Pop, Rogoveanu, Oprea - Golda, Drăghici, Bîrnoi

La pauză au intrat Miori, Ghidurea, Dombrovoschi, Codrea și Stere pentru Began, Motreanu, Pop, Bîrnoi și Oprea.

Cu zece minute înainte de final au mai intrat juniorii Belu, Iseini și Mirescu pentru Munteanu, Rogoveanu și Drăghici.

Niciun comentariu :

Google+