13 octombrie 2018

Energenticianul - Poli 3:0 (0:0)

Filmul e mereu același, cu aceiași protagoniști și același deznodământ. Am jucat binișor o repriză, am ținut de rezultat cu om în minus până la ultimul sfert de oră, dar un gol din penalty ne-a descusut și meciul l-am încheiat în nouă. Na, că poate nu a fost chiar același film, doar o reinterpretare a aceluiași scenariu prost.


Ziceam că prima repriză a fost bunicică. A și început cu o primă șansă pentru Poli, când Drăghici a reluat peste la cornerul lui Haruț, a fost urmată de un moment de dezorganizare defensivă în careul nostru, dar o pasă slabă ne-a salvat. Alb-violeții au continuat să fie privați de șansă, când lovitura de cap a lui Pop, la cornerul din minutul 20, a lovit bara și a sărit în brațele portarului. Deși am jucat bine în prima jumătate de oră, în ultima parte a reprizei ne-am văzut dominați cu autoritate. Doar Contra ne-a salvat, cu două intervenții excepționale, ambele la lovituri de cap din zona careului mic. Chiar dacă am rămas periculoși la fazele fixe, cu două finalizări care au ratat cadrul porții, am răsuflat ușurați finalul reprizei.

Partea secundă a început cât se poate de prost: Stere a văzut al doilea galben după o imprudență, iar ocaziile gazdelor au început să se înlănțuiască. Contra a fost salvator în minutele care au urmat: o minge respinsă în lateral și alte două intervenții chiar miraculoase ne-au ținut în joc. Numai că terenul a rămas înclinat înspre poarta noastră și la următoarele ocazii balonul a ratat cadrul porții. De dejucat, ne-am dejucat cum ne place nouă mai mult: cu un penalty, la piciorul întins al lui Ivanov (min. 77). Deși Contra a fost aproape, mingea a intrat în poartă. Am urcat ceva mai curajos și, conform așteptărilor, am fost prinși pe contră și gazdele s-au desprins cu un șut precis din marginea careului (min. 82). Până la final, Contra a mai avut timp de o intervenție cu piciorul, debutantul Ciurariu s-a accidentat și, fiind fără schimbări, am rămas în nouă, ceea ce a permis gazdelor s-o mai bage o dată în poartă (min. 90).

Păcat de efortul jucătorilor care au tras tare chiar și în zece. Degeaba însă, dacă mereu comitem aceleași greșeli.

Poli: Contra - Motreanu, Melinte, Ivanov, Haruț - Keita, Codrea, Pop, Filip - Stere, Drăghici

Schimbări:

Basic pentru Pop (min. 58)
Golda pentru Keita (min. 80)
Ciurariu pentru Melinte (min. 85)

Niciun comentariu :

Google+