13 iulie 2018

Amical: Hermannstadt - Poli 0:0

Cel mai tare amical al cantonamentului ne-a văzut față în față cu nou-promovata în L1, FC Hermannstadt. Deși alb-violeții au avut o serie de ocazii, în special în prima parte, jocul s-a terminat la egalitate, fără goluri.


Ne e greu să zicem cât de aproape este unsprezecele folosit de cel „ideal”. Se observă absența unor rezerve, dat fiind că Dumbravă (folosit mijlocaș stânga) și Codrea (mijlocaș central) au fost printre puținii jucători neînlocuiți, alături de Haruț - culmea, folosit fundaș dreapta de această dată. Ganea nu pare foarte decis unde se potrivesc cel mai bine jucătorii pe care îi are la dispoziție. A absentat Melinte, accidentat, și nici Contra n-a prins minute în acest joc; toți ceilalți jucători au evoluat de-a lungul partidei.

Greu de zis mare lucru de la distanță. Dacă ne gândim că la ultima întâlnire cu Hermanntadt, în amicalul din ianuarie, am pierdut la scor de forfait (0-3), poate că nu e chiar rău.

Grijile ni se îndreaptă înspre situația clubului, împotriva căruia s-a îndreptat și primăria, pentru a începe procesul de recuperare impus de decizia Curții de Conturi. Era inevitabil, însă nu știm prea bine ce va însemna asta pentru viitorul lui Poli.

Curileac (46 Smaranda) – Haruţ, Mutu (84 B. Străuț), Bocşan (71 Basic), Podină (66 Velcotă) – Artean (75 Ikong Yuh), Codrea – Mrkela (63 Motreanu), Bîrnoi (79 D. Filip), Dumbravă – Drăghici (63 Golda)

Un comentariu :

Bugarschi Dusan spunea...

Un rezultat care ne da mari speranțe pt viitorul lui Poli.Înainte de toate la Brașov sa deplasat un lot foarte tânăr ( cu 5 excepții ).Deasemeni 15 din cei 21de jucători sunt crescuți de fotbalul timisorean. Având în vedere ca încă 10 fotbaliști tineri de perspectivă au fost împrumutați iar centrul de copiii și juniori este unul puternic putem sa stăm liniștiți privind viitorul clubului. Ăsta fotbalistic. Am mare încredere ca dnii Birlica Boit și Petre vor rezolva problemele financiare și administrative. Un plus pt dl Birlica care cred ca are cel mai mare merit ca Poli mai există. Sub forma actuală clubul are viitor și sper ca oamenii cu bani vor susține revenirea echipei în 1 ligă !Hai Poli !

Google+