4 iunie 2018

Note: Chiajna - Poli

Chiajna - Poli 0:1 (0:1)
[31 voturi]


CRONICA MECIULUI

Mădălin Smaranda

O prezență surprinzătoare în poarta noastră, Smaranda a avut o prestație sigură, intervenind destul de bină la cele două mari ocazii ale gazdelor.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,4

Cristian Melinte


A suferit puțin în prima parte a meciului, însă ulterior și-a intrat mai bine în rolul de fundaș dreapta, oferind și susținere ofensivă în mai multe rânduri.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,0

Gabriel Cânu

Meci curat, cu destule intervenții sigure. Dacă acesta se dovedește ultima partidă în cariera lui Cânu, știe că și-a făcut treaba.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,3

Alin Șeroni

Din nou ne-a salvat de un gol. Neobișnuit de curat în rest.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,4

Răzvan Raț

O centrare utilă pentru Drăghici la debutul partidei, dublată de un joc disciplinat și nespectaculos.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,6

Andrei Artean

Am mai tot scris-o pe asta, că Artean a simbolizat cel mai bine această echipa. Voința dublată de neputință în multe momente ale acestui sezon le-am resimțit la nivelul întregii formații. Rămâne un executant neconvingător de penalty-uri, dar asta este cea mai mică problemă. Atitudine bună astăzi, cu destule recuperări.

Nota Cronicii:  6,5
Nota comunității: 6,6

Andrei Enescu

Nu mi-a plăcut de Enescu. Acesta a pierdut mai multe mingi și n-a făcut bine tranziția spre ofensivă. Singurul lucru pozitiv ar fi contribuția pe care a avut-o în a crea densitate la 30 de metri de poartă.

Nota Cronicii:  5,0
Nota comunității: 5,7

Alexandru Munteanu

Munteanu a fost o prezență prea timidă în jocul echipei. A avut un șut pe poartă, de la distanță, dar a și pierdut câteva mingi în zone periculoase pentru noi. În general a părut izolat.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,1

Adrian Zaluschi

N-o fi Zalu noul Messi, dar este un jucător de care puteam trage mai mult în acest an. După un debut ezitant de partidă, a scos din nimic penalty-ul decisiv, a ținut bine mingea la mijloc și a deschis jocul cu mai multe pase precise. Ar fi fost interesant să-l vedem pe el mai des și pe Roman mai rar.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,5

Cosmin Bîrnoi

Capăt de linie în majoritatea fazelor, însă remarc o implicare mai bună ca în alte partide din acest sezon. Culmea, cam cu un sfert de oră înainte să fie schimbat, a început să dea semne de viață, culminând cu șansa avută în minutul 79.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,7

Octavian Drăghici

Un meci decent făcut de Drăghici, care a tras tare de el, a ajuns în poziții promițătoare, însă finalizările au lăsat de dorit.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,8

REZERVE

Sebastian Velcotă

A intrat târziu, a avut o fază interesantă, cam atât.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,3

Lucian Oprea

Încă niște secunde de primă ligă pentru Oprea.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,2

ANSAMBLU

Adrian Neaga

Până la urmă Neaga s-a dovedit a fi cel care a mai adunat niște puncte pentru Poli. Că echipa a jucat în linii mari la fel de-a lungul anului mi se pare evident prin prisma rezultatelor, însă antrenorul a reușit să țină de grup chiar și în aceste momente de final, când era deja foarte greu. Probabil că un antrenor experimentat, potrivit pentru echipa noastră, ar fi avut șanse mai bune să ne salveze, doar că nu am putut să-l găsim. Revenirea la apărarea în patru a dat roade astăzi, însă jocul nostru pe contre rămâne nesatisfăcător - fără incisivitate, fără viteză în dueluri unu la unu, fără servicii precise. Atunci când se leagă două elemente, lipsește al treilea, șamd. Aici se văd limitele jucătorilor. În rest, defensiv ne-am aglomerat eficient și baricada a rezistat cu bine.
Ca o întrebare: de ce n-a primit Zaluschi șansele lui Roman?

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 6,4

Echipa

Ăștia ni-s. Artean vorbea după meci că jucătorii își asumă partea lor de vină pentru această retrogradare, chiar dacă au fost destui factori care și-au adus contribuția. Tind să fiu de acord, vina trebuie împărțită frățește de la primar în jos, cu „frații mai mari” mai responsabili/culpabili. Pur și simplu ne lipsesc niște piese importante pe care ne puteam baza în tur, acei jucători care fac diferența între 0-0, 0-1, 1-1, 1-2 și 1-0, 2-1, 2-2, 1-1. Acei jucători care fac diferența între o echipă la retrogradare și o echipă aproape de play-off.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,4

Omul meciului

Adrian Zaluschi - 61,3%
Andrei Artean - 12,9%
Alin Șeroni - 9,7%
Cosmin Bîrnoi - 6,5%
Mădălin Smaranda - 3,2%
Nicunul - 3,2%

Niciun comentariu :

Google+