16 mai 2018

Note: Sepsi - Poli


Sepsi - Poli 3:0 (1:0)
[31 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

Nu s-a înțeles cu Oliva când gazdele aproape că au deschis scorul. Nicio reacție la primul gol, pe o execuție care a trecut totuși peste partea înaltă a zidului. Poate era loc de ceva mai bine la golul doi și, din nou, fără șanse la a treia reușită a meciului.

Nota Cronicii: 3,5
Nota comunității: 2,5

Bogdan Străuț

Fără idei ofensiv, fără forță/viteză de penetrare. Defensiv nu s-a remarcat în sens negativ, ceea ce deja e ceva la noi.

Nota Cronicii: 4,0
Nota comunității: 2,6

Gabriel Cânu

Din faulturile lui (chiar dacă al doilea este discutabil) s-au marcat două goluri. Ce altceva să mai zici? Cânu a fost ridicat pe un piedestal datorită atitudinii arătate la finalul sezonului trecut. Oricum, ajunge să te uiți din nou la fazele ambelor lovituri libere cauzate de căpitanul nostru ca să vezi că în loc să-l ajute, colegii (Șeroni și Roman) mai mult îi creează probleme.

Nota Cronicii: 3,0
Nota comunității: 2,3

Alin Șeroni

Depășit cu multă ușurință la golul doi, unde întâi n-a fost poziționat bine și apoi n-a intuit de fel intenția lui Fulop. Păcat, în rest o prestație rezonabilă.

Nota Cronicii: 3,5
Nota comunității: 2,9

Răzvan Raț

Încearcă și el câte ceva, dar nu pare omul care să facă diferența. Multe cornere bătute ok, dar nu grozav, acel șut din afara careului, defensiv puțin testat.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,1

Alexandru Munteanu

Atacul nostru suferă și mai mult ca de obicei atunci când Munteanu nu își găsește locul în joc. Nu îmi aduc aminte de nicio reușită a mijlocașului.

Nota Cronicii:  4,5
Nota comunității: 2,6

Gabriel Vașvari

Poate cel mai constant om de la mijloc, principala problemă a lui Vașvari este că nu prea are cu cine și că nu este om al verticalizărilor.

Nota Cronicii:  4,5
Nota comunității: 3,1

Denis Haruț

O prestație destul de bună până la grava accidentare suferită. A intrat la sacrificiu la acea lovitură de cap, ceea ce este mai puțin decât se poate spune despre majoritatea colegilor săi. Îi urăm refacere rapidă!

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,0

Maxi Oliva

A reușit câteva faze interesante în prima parte, dar odată ce gazdele s-au baricadat în apărare, nu a mai avut spații.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 3,2

Mihai Roman

A avut acea șansă din prima repriză, chiar înainte de gol - dacă avea calitate, acolo era 1-0 și altfel se desfășura meciul. N-a avut, iar în partea secundă n-a contat de fel. Că și-a dat un autogol pe final aproape că nici nu mai contează.

Nota Cronicii: 3,0
Nota comunității: 2,2

Octavian Drăghici

Nici nu am putut să număr de câte ori a fost prins în ofsaid și mai mereu pe faze care-l prindeau prea târziu în retragere. A ratat cu mult șansa avută la un corner în prima repriză, dar a fost puțin mai aproape la devierea din al doilea mitan. Oricum, foarte puțin.

Nota Cronicii: 3,5
Nota comunității: 2,8

REZERVE

Cosmin Bîrnoi

Utilitate aproape zero în tot ce-a făcut Bîrnoi astăzi.

Nota Cronicii: 3,5
Nota comunității: 2,3

Alexandru Ciucur

Parcă puțin mai prezent în meci ca Munteanu, dar fără rezultate concrete.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 2,4

Andrei Enescu

Ciudată schimbare a lui Neaga, fără niciun fel de utilitate.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 2,2

ANSAMBLU

Adrian Neaga

Când îl văd pe Neaga pe margine parcă văd un suporter care trăiește pur și simplu meciul, la o implicare filosofică pe alocuri. Nici Grozavu nu era diferit pe alocuri, dar mai avea și momente de o intensitate care sperai să se transmită echipei.
Prea multe opțiuni în lot nu are. Exceptând posibilitatea de a mai folosi unii dintre juniorii care n-au primit șanse (de ex. Oprea pentru Haruț, în loc de Bîrnoi), singura critică majoră care i se poate aduce este că nu a căutat să-l introducă pe Zaluschi în fața unei apărări aglomerate, ci a preferat jocul cu mingea aruncată-n careu.
Din păcate Neaga nu are nicio soluție pentru a ne salva. Depindem complet de șansă, de o inspirație, și nu avem viteză de joc sau putere de luptă. Bine, să fim drepți, echipa a fost ok în prima repriză, iar în a doua i s-a cerut să facă ceva ceea ce n-a mai trebuit să facă până acuma - să atace un adversar care se apără cu toți jucătorii. Dacă nu luam gol în min 45+5, dacă era eliminat Fulop, dacă, dacă, dacă...precum am tot scris, lucrurile mici fac diferența și decid traiectoria unui meci. Iar ca să ne salvăm, mă tem ca va trebui să atacăm.

Nota Cronicii: 3,5
Nota comunității: 2,1

Echipa

Probabil că atâta pot cei care îmbracă în acest moment tricourile lui Poli. Motive și explicații se dau la reducere, deci găsim din belșug. Sepsi a tranșat meciul cu două momente de calitate, noi n-am reușit nici să tragem pe poartă o repriză întreagă (ok, a trimis Oliva cu capul de la cincisprezece metri). Să ai om în plus aproape o oră, de la scorul de 0-0, și să nu reușești nici atât, ba chiar să iei practic trei goluri în superioritate...nu poți să dai vina pe factorii externi, chiar dacă nu e ușor să-i ignori. Următorul meci, în funcție de ce se mai întâmplă etapa asta, ne va obliga la victorie.

Nota Cronicii: 3,0
Nota comunității: 2,0

Omul meciului

Niciunul - 64,5%
Denis Haruț - 22,6%
Cătălin Straton - 6,5%
Maxi Oliva - 3,2%
Cosmin Bîrnoi - 3,2%

Niciun comentariu :

Google+