25 mai 2018

Note: Botoşani - Poli

Botoșani - Poli 0:0
[26 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

Solid, mai multe ieşiri-intervenţii bune, a dat încredere apărării.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 7,2

Cristian Melinte


Joc rezonabil, deşi gazdele au avut o serie de şanse pornite între Melinte şi Ciucur - cel din urmă, mai degrabă, culpabil.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,7

Gabriel Cânu

Dominant la jocul aerian, sigur pe zonă centrală, o intervenţie salvatoare în repriza secundă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,8

Alin Șeroni

A scos două mingi de pe linia porţii şi a fost cel mai periculos om al echipei. Un exemplu de dăruire, indiferent ce alte neajunsuri ar avea.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,5

Alexandru Ciucur

Nu mi-a plăcut mai deloc prestaţia lui Ciucur. Defensiv am fost deseori descoperiţi, dar asta mai este de înţeles cumva, fiindcă şi unui fundaş de profesie îi este greu să-l ţină pe Golofca. În schimb ofensiv, mai mereu s-a încurcat cu Munteanu şi nu a dat o centrare-pasă utilă tot meciul.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 5,0

Andrei Artean

Multă determinare şi neobişnuit de puţine mingi pierdute. Pasa pentru Drăghici putea fi una de gol, şutul deviat care a ajuns la Roman la fel. Uneori dăm drumul prea lent la joc, dar asta stă în natura-nesiguranţa echipei.

Nota Cronicii:  6,0
Nota comunității: 5,0

Gabriel Vașvari

Tot ce-mi aduc aminte din prestaţia sa de ieri este mingea după care a alergat treizeci de metri, deşi părea pierdută (a fost pierdută, dar nu asta este ideea). A avut un şut deviat în braţele portarului, câteva mingi pierdute în zone periculoase, dar o prestaţie destul de bună în rest.

Nota Cronicii:  5,5
Nota comunității: 5,2

Maxi Oliva

N-a apucat să facă mare lucru.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,0

Alexandru Munteanu

I-a pus bine mingea lui Şeroni, la lovitura de cap scoasă de Pap. Puţine reuşite în rest şi o colaborare anevioasă cu Ciucur, plus câteva centrări-cornere complet nereuşite.

Nota Cronicii: 4,5
Nota comunității: 4,1

Octavian Drăghici

Mereu un pas în spate sau un pas prea lent în acest joc - două finalizări pe lângă şi o şansă foarte bună din care n-a scos decât un corner. Efortul fizic merită apreciat.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,6

Cosmin Bîrnoi

Unul dintre cele mai bune meciuri făcute de Bîrnoi în acest sezon. Câteva faze de efect cu finalitate, mult efort şi implicare bună în joc. Din păcate nu atacă spaţiile cum ar trebui s-o facă un jucător de flanc, cu numeroase oportunităţi de infiltrare ratate.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,8

REZERVE

Răzvan Raţ

Poate cel mai bun meci al lui Raţ la Poli, precis spre foarte precis defensiv, cu mai multe faze fixe bătute tăios.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,0

Mihai Roman

A avut o şansă după ce a intrat, dar nu s-a aşezat bine la minge. M-a enervat voleul din prelungiri, un simptom al tuturor lucrurilor pe care le face neinspirat în jocul său.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 3,4

Sebastian Velcotă

A jucat un minut şi a avut timp să strice ultima fază de atac a alb-violeţilor.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,4

ANSAMBLU

Adrian Neaga

A compensat bine pierderea fundaşului dreapta în ultima etapă, iar 3-4-3 a funcţionat binişor. Ar fi putut face ultima schimbare mai repede, întărind eventual linia de mijloc, unde eram rupţi. Zaluschi încă îşi aşteaptă şansa. Admirabil că a reuşit să monteze jucătorii, finalmente, pentru un meci, aşa cum ne-am fi aşteptat. Problemele rămân la contrucţie, la teama de a verticaliza, la viteza de construcţie. Ar fi bine să găsim o cale de a evita acel sfert de oră care apare meci de meci în care adversarii ne domină cu autoritate şi îşi creează trei-patru ocazii mari spre enorme.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 5,5

Echipa

Bună atitudine, o atitudine care ne-a lipsit atât de mult când a contat - în special la meciurile de acasă cu Voluntari şi Mediaş. Nu ştiu de unde, dar trebuie să mai găsim energie pentru aceste ultime două partide - cu prioritate în prima, fiindcă un succes cu Dinamo ne-ar oferi destulă adrenalină pentru ultima etapă.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 5,8

Omul meciului

Alin Șeroni - 70,1%
Cătălin Straton - 11,5%
Niciunul - 11,5%
Cosmin Bîrnoi - 3,8%

Niciun comentariu :

Google+