11 aprilie 2018

Amical: Poli - CNPT 5:1 (1:0)

Meciul săptămânal de pregătire al alb-violeților i-a văzut înfruntându-i din nou pe juniorii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Ca la ultima întâlnire, un 4-4 de acum câteva săptămâni, tinerii CNPT-ului au ținut bine piept rezervelor echipei noastre, până pe final de partidă, când au cedat fizic.


Pentru Poli au marcat Drăghici de două ori, Roman de două ori și Velcotă pe final, în vreme ce oaspeții au restabilit scurt egalitatea în minutul 70. Jocul a fost interesant pentru a urmări indicațiile lui Grozavu, în dublu rol astăzi, fiind și centralul partidei. Acesta a pus presiune pe jucător să evolueze cu mai multă intensitate, insistând asupra lui Velcotă, care a suferit pe poziționare.

De remarcat prezența lui Roman în echipă, el, Bîrnoi și Țigănașu fiind singurii jucători care au evoluat la Mediaș, doar că atacantul a fost și integralist. Probabil că Grozavu caută să-i redea puțin încrederea, chiar dacă și astăzi atacantul venit de la Craiova nu a arătat foarte inspirat în fața porții, în ciuda celor două goluri. Golul CNPT-ului a venit pe seama unei erori a lui Oprea, folosit fundaș central. În rest, aș aprecia aporturi mai pozitive la Țigănașu, Străuț și Drăghici, cu evidenta mențiune că a fost doar un meci de pregătire, iar adversarii au fost depășiți mai ales la capitolul fizic. Zaluschi, folosit la închidere în prima repriză, respectiv ca mijlocaș ofensiv în a doua, nu a lăsat o impresie foarte convingătoare, deși pe final a contribuit la reușitele echipei. Foarte puțin s-a simțit și Popovici, în prima repriza, semn că nu stăm grozav la capitolul alternative pentru jucătorii ofensivi de flanc. Și în altă ordine de idei, absența lui Akaki nu este un semn pozitiv pentru jucătorul din Georgia, care se va despărți de club, dacă nu a plecat deja.

Poli: Smaranda - Străuț, Oprea, Neagu, Țigănașu - Pop, Zaluschi - Popovici,  Bîrnoi, Velcotă - Drăghici

Schimbări:

Morariu pentru Popovici (min. 46)
Roman pentru Bîrnoi (min. 46)

Niciun comentariu :

Google+