20 martie 2018

Etapa alb-violeților împrumutați #17martie

Un sfârşit de săptămână mai puţin fascinant pentru tot ce ţine de universul alb-violeţilor - de la meciul cu Juventus, la rezultatele neconvingătoare de la juniori, la cele adunate de printre jucătorii împrumutaţi.


Ripensia


Bocșan a fost din nou integralist pentru Ripensia, în înfrângerea 1-2 suferită la Pitești. Acesta n-a stat grozav la golul doi al gazdelor, dar a reușit cumva să-și treacă în cont un assist, cu o minge lungă pe care Mediop a transformat-o prin pură insistență în gol. Pe final de meci a intrat și Golda, când roș-galbenii încercau egalarea. Atacantul nu mai evoluase într-un meci oficial din luna octombrie.

În schimb Contra a fost ținut pe banca de rezerve, semn că încă nu are încrederea deplină a antrenorului.

Golurile meciului pe facebook aici.

ASU Politehnica


Motreanu a intrat în repriza secundă în egalul la unu obţinut de alb-violeţi la Mioveni. Titularul postului, Giuriurici, a cauzat însă penalty-ul din care gazdele au deschis scorul, deci sunt şanse bune că Motreanu să revină în primul unsprezece etapa viitoare.


Dunărea Călărași


Doman a lipsit din acest meci, pe seama accidentării suferite etapa trecută.


CSM Reșița


Podină a fost integralist în egalul (surprinzător) dintre reșițeni și Centrul Național de Pregătire Timișoara. Sarcina echipei antrenate de Oprița a fost îngreunată de eliminarea lui Bărbulescu în prima repriză. Cum rezultatele meciurilor cu CNPT se anulează la final de sezon, pasul greșit nu îi va costa pe reșițeni. Aceștia au însă un meci decisiv etapa viitoare, când întâlnesc Lugojul pe teren propriu.


CSM Lugoj


Cu Popan şi Fridrich în continuare accidentaţi, doar doi polişti au fost titulari la Lugoj, în victoria la scor de neprezentare cu Ghiroda: Daniel Filip şi Cristian Pădurariu. David Filip a rămas pe bancă. Lugojenii rămân astfel în plasa liderului, la cinci puncte distanţă.

ACS Ghiroda


De cealaltă parte, Lazăr, Ciobanu şi Dincă au prins primul unsprezece la Ghiroda, cu Totic intrând pe parcurs. Din păcate, echipa timişoreană nu are de fel perspective bune pentru jocurile rămase, sperând poate că înregimentarea lui Kayondo o să mai amelioreze suferinţa.

Millenium Giarmata


Sporin continuă să fie integralist la Giarmata, care pierd două puncte printre degete, după ce au fost egalaţi în prelungiri la Sebiş.

Rezumat


Sezon
Club
LigăMin.G.Notă
Cristian BocșanRipensiaL2900-
Mario ContraRipensiaL200-
Denis GoldaRipensiaL2160-
Radu MotreanuASU PolitehnicaL23105,0
Cătălin DomanD. CălărașiL200-
Cristian PodinăCSM ReșițaL3900-
Harald FridrichCSM LugojL300-
Cristian PădurariuCSM LugojL3780-
Daniel FilipCSM LugojL3900-
David FilipCSM LugojL300-
Narcis PopanCSM LugojL300-
Denis CiobanuACS GhirodaL3xx0-
Damir ToticACS GhirodaL3xx0-
Alexandru LazărACS GhirodaL3900-
Alexandru DincăACS GhirodaL3xx0-
Sinisa SporinM. GiarmataL3900-
* Notele sunt preluate din Fotbal Vest, exceptând cele îngroșate, pe care le-am acordat noi
** Jucătorii cu minutele în bold au fost titulari
*** xx = nu există informaţii la-ndemână despre minutele jucate

Niciun comentariu :

Google+