21 martie 2018

Amical: Poli - CNPT 4:4 (4:1)

În seria promisă a meciurilor de pe exercițiu pentru rezerve, alb-violeții au întâlnit Centrul Național de Pregătire Timișoara, formația de tinerii din generația 2000 care evoluează în Liga a 3-a. Scorul final nu este foarte relevant, fiindcă 'oaspeții' au fost lăsați să finalizeze și fazele de ofsaid, mai interesant fiind pe unde a încercat Grozavu să reașeze diverși jucători.

Pe un teren greu, din cauza zăpezii, și cu Grozavu și Paleacu arbitri de tușă, cele două echipe au marcat de-o grămadă de ori. I-am văzut pe Ciucur fundaș dreapta, pe Șeroni mijlocaș central, pe Oprea fundaș central și pe Carabela tot în flancul drept al apărării. Golurile le-au marcat Șeroni (penalty) și Velcotă (x3). După pauză, pe fondul slăbirii ritmului din partea lui Poli, CNPT a revenit prin două reușite de la limita ofsaidului, egalând la ultima fază cu un șut de la distanță, la care Smaranda putea să intervină mai bine.

Urmează sâmbătă meciul de la Cluj, cu liderul CFR, un meci tare pentru titularii 'de drept'. Bine ar fi, dacă supraviețuim la vară, să luăm niște jucători dacă se desființează CNPT, așa cum se zvonește, sau măcar să-i recuperăm pe cei pierduți acolo.

Poli: Smaranda - Ciucur, Khubutia, Şeroni; Neagu - Carabela, Velcotă, Zaluschi, Popovici - Bîrnoi, Drăghici

Au mai intrat Oprea şi Pop pentru Ciucur și Șeroni.

Niciun comentariu :

Google+