7 noiembrie 2017

Note Juventus - Poli (et. 17, c. reg.)


Juventus - Poli 1:1 (0:1)
[36 voturi]


CRONICA MECIULUI

Marius Curileac

Are felul lui de a fi solid Curileac, iar în acest joc a cam fost pe minge atunci când aceasta a luat direcția porții. Ionuț Popa a fost furios pe viteza de reacție a portarului la golul încasat, însă la fel de bine putea fi furios pe închizătorii care erau așa de departe de Dzalamidze.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,4

Alexandru Ciucur

Mi-a plăcut prestația lui Ciucur. Viteza i-a permis să închidă majoritatea lansărilor în adâncime a gazdelor, chiar dacă pozițional am suferit în flancul drept. După ce a  trecut la mijloc, a făcut faza care trebuia să consființească golul doi. Ce altceva să-i mai ceri?

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,1

Cristian Melinte

Aș zice că a fost veriga slabă a apărării. La gol a pierdut omul din marcaj, la fel cum a făcut-o la alte câteva faze. A fost aproape de autogol în repriza întâi, iar atunci când mingile l-au găsit la cornerele noastre, n-a reușit să facă nimic constructiv cu ele. Meci de uitat.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,4

Gabriel Cânu

Defensiv nu cred că i se poate reproșa ceva lui Cânu, revenit bine în centrul apărării noastre. Acea intervenție la mijlocul terenului a fost ceva de groază, am avut noroc că am scăpat doar cu un galben.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Alexandru Ţigănaşu

În ciuda emoțiilor ocazionale, n-a fost un meci rău făcut de fundașul stânga. Aș fi vrut să văd un aport ofensiv mai consistent, dar lipsa acestuia pleacă mai degrabă de la felul în care am abordat jocul.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,7

Gabriel Vașvari

A bătut bine acea liberă, care a trecut aproape de poartă. Destul de activ pe parcursul partidei, chiar dacă fără reușite notabile. Cumva, nici el, cât mai ales nici Artean, nu au reușit să se impună în zona centrală, ceea ce a permis gazdelor, în special în repriza secundă, să fie mereu pe noi.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,5

Andrei Artean

Meci dezamăgitor din partea sa. Repetatele tentative la șuturi de la distanță, reapărute brusc în jocul său, au fost lamentabile. Am avut șansă că Munteanu a recuperat mingea la prima astfel de tentativă. Nu a reușit să se impună la centru, iar la fel ca și Ćurjurić, a deschis greu jocul atunci când am ieșit pe contre. Putea să scoată mai mult de la faza din ultimul minut.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,1

Alexandru Munteanu

Mai prezent în joc în prima repriză, insistențele sale au fost răsplătite la primul gol. A mai avut două incursiuni bune pe flanc, dar a și coborât să-l susțină pe Ciucur.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,0

Ivan Ćurjurić

Deși parcă a arătat niște pâlpâiri de viață, nici de această dată croatul nu a reușit să impresioneze. Lentoarea sa în faza de tranziție ne ucide multe atacuri. Chiar dacă nici Croitoru nu are o viteză de execuție debordantă, mai compensează prin implicarea în joc, ceea ce la Ćurjurić nu este la fel de vizibil.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,9

Sebastian Mailat

M-aș fi așteptat la mai mult de la Mailat, în special odată ce am ajuns în avantaj. N-a reușit să se impună grozav, chiar dacă a scos libera pe care a executat-o Vașvari și a reușit să trimită acel șut pe final, doar unul din două, câte am dat pe poartă tot meciul. 

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,1

Camaldine Abraw

Nu știu de ce îmi pare așa de rău pentru acele două ratări ale togolezului - într-un fel, nici măcar pentru rezultat, ci pentru ce-ar fi însemnat să avem un atacant care nu doar nu ratează atunci când n-ar trebui să rateze, dar mai dă și goluri ca cel pe care l-am văzut în prima repriză. Din păcate nu este nici un vârf pe care să arunci mingile lungi, drept dovadă numărul foarte limitat de dueluri la cap câștigate în repriza secundă. Per total, chiar dacă ratările sale au avut un impact evidient asupra rezultatului, mai mult mă supără fotbalul arătat de echipă.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,1

REZERVE

Bogdan Străuț

Reapărut pe teren după mult, mult timp, nu pot zice sigur dacă a consolidat apărarea sau nu. Gazdele au avut în continuare multe atacuri în flancul nostru drept, deși pericolul a venit mai mult din zonă centrală sau faze fixe.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,0

Marius Croitoru

Probabil trebuia introdus mai repede în joc. Așa, cu puține minute rămase, nu a reușit să iasă în evidență.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,3

Cătălin Doman

Ceea ce a reușit însă Doman, în mod negativ. Cum e posibil ca în mai puțin de cinci minute să vedem mereu aceleași acțiuni fără succes? Driblinguri degeaba. Faze fixe bătute anapoda. Mingi pierdute în zone periculoase. Simulări.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,5

ANSAMBLU

Ionuț Popa

De această dată, Popa a aruncat vina pe jucători. E drept, nu el trebuia să-l învețe pe Abraw cum s-o bage în ațe de acolo. Însă ceea ce a jucat Poli a dezamăgit profund, mai ales prin lipsa de ambiție ofensivă arătată după deschiderea scorului. Nici măcar n-ar fi o problemă așa de mare, dacă am putea construi ceva pe contre, dar dacă nu presăm și nu controlăm jocul, suntem o echipă sterilă ofensivă, care se bazează pe momente de individualitate. Când se vede de la o poștă că un tipar de joc nu merge, de ce ne trezim blocați în el?
Nici schimbările efectuate tardiv n-au ajutat, precum nu ajută nicicând introducerea lui Doman. De fapt, nici nu înțeleg, de ce Doman în locul lui Abraw? Mai ales că ulterior s-a plâns de o accidentare a lui Țigănașu în ultimele zece minute. Nu știu dacă înlocuirea antrenorului ar da rezultatele la care sperăm, în condițiile actuale de la club - exceptând situația în care jucătorii nu-l mai vor, ceea ce nu pot spune din afară. Ne place, nu ne place, cel puțin până în iarnă avem nevoie de stabilitate.

P.S. Declarația despre Abraw/Drăghici, cum că cel din urmă probabil va intra titular când își revine, fiindcă știe să marcheze, mi s-a părut din nou deplasată. Da, știe, dar nici nu dădea golul lui Abraw.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 4,4

Echipa

Nu știu ce să mai zic. Am ajuns să jucăm un fotbal mai fricos decât ce jucam sezonul trecut, deși calitatea jucătorilor este una superioară. Chiar dacă ne mai lipsesc jucători, am evoluat cu aproape cel mai bun unsprezece, împotriva ultimei clasate, și nu am reușit să ne impunem. Nu suntem încă o echipă cu personalitate, ceea ce n-ar fi neapărat grav, dacă am avea perspectivele unei construcții pe doi ani de zile. Dar noi trăim de azi pe mâine, trăim din ce avem acuma.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,1

Omul meciului

Niciunul - 38,9%
Camaldine Abraw - 33,3%
Alexandru Munteanu - 13,9%
Alexandru Ciucur - 5,6%
Marius Curileac - 5,6%
Cristian Melinte - 2,8%

Niciun comentariu :

Google+