5 septembrie 2015

Amical: Poli - Békéscsaba 3:1 (0:0)

La finalul stagiului de pregătire improvizat în această săptămână am avut parte de un meci amical în companiei formației din Békéscsaba. Pe aceștia i-am învins cu 2-0 în această vară și, după șapte etape, se află pe ultima poziție din prima ligă maghiară cu doar trei puncte adunate. Dacă am aflat ceva - așa, de la distanță - este că forța noastră ofensivă stă în mare parte în Elek și Bărbuț, marcatorii de astăzi. Să sperăm că Florin Marin a aflat mai multe, căci de importanța celor doi eram în mare conștienți deja.

După o primă repriză cu puține ocazii, anume doar un șut al lui Rufino și unul al lui Curtean, ambele parate de portar, jocul s-a deschis puțin în mitanul secund. Ratarea din poziție de unu la unu a lui Bărbuț a fost urmată de deschiderea scorului, în minutul 58, la poarta noastră însă. Elek a egalat în minutul 70, tot el a profitat de o ieșire greșită la ofsaid trei minute mai târziu pentru a ne aduce în avantaj, ca Bărbuț să închidă tabela cu un lob în minutul 83.

În altă ordine de idei, O. Popescu nu a evoluat în partida de ieri a naționalei de tineret, care a pierdut cu 0-2 în fața Bulgariei.

Poli: Kirschstein - Melinte, Luchin, Cânu, D. Popescu - Sarmov - Llorente, Curtean, Hernandez - Goga, Rufino

Au intrat la pauză:

Smaranda pentru Kirchstein
Neagu pentru Popescu
Artean pentru Cânu
Bărbuț pentru Curtean
Popovici pentru Goga
Elek pentru Rufino

Golurile, via acspoli.ro:

Niciun comentariu :

Google+