11 mai 2015

Rezultate sondaj 01.05.2015

Rezultatul sondajului cu referire la prestația lui Alexa în acest sezon nu este deloc surprinzător. Majoritatea covârșitoare apreciază că acesta s-a descurcat bine la cârma echipei.

Cu toate că acum 10 zile l-am criticat (și) pe baza rezultatelor neconvingătoare și mai ales a jocului mai modest din acea perioadă, în săptămâna ce a urmat lansării sondajului, Alexa ne-a impresionat cu două victorii categorice împotriva Reșiței, ocupanta locului secund, care ne-au și adus promovarea matematică. Dacă e să comparăm cel mai recent meci din Valea Domanului cu înfrângerea de pe același teren din începutul campionatului când doar 3 jucători au fost diferiți față de acum, e clar că echipa a crescut mult în bine de atunci. Și e meritul antrenorului că din sumedenia de jucători testați, a reușit să îi integreze pe cei mai buni, astfel încât să creeze o echipă bună, cu un joc pragmatic, dar și ofensiv grație diferiților atacanți de care dispune.

Doar câțiva cititori au evaluat la superlativ prestația lui Alexa, probabil impresionați de recordul statistic: cele mai multe goluri date, cele mai puține primite, seria de meciuri fără înfrângere etc. La fel de mulți au considerat că antrenorul principal este mai degrabă unul mediocru.

Amintind de criticile aduse și remarcând nivelul lamentabil al ligii secunde, concluzia este că performanța lui Alexa nu este de lăudat peste măsură, dar în acest sezon a arătat că este un antrenor peste medie.

Pentru sondajul următor (pe care îl găsiți în partea dreaptă a paginii) vă adresăm o întrebare mult mai simplă: Timofte sau Stanciu?

Cum apreciați prestația lui Alexa în acest sezon?

Foarte bună - 4 voturi (18%)
Bună - 14 voturi (63%)
Mediocră - 3 voturi (13%)
Slabă - 0 voturi (0%)
Foarte slabă - 1 vot(4%)

Total voturi: 22

Niciun comentariu :

Google+