28 februarie 2015

Amical: ACS Poli - Vulturii Lugoj 2:1 (1:1)

Victoria pe final pentru echipa rezervelor şi tinerilor a fost adusă de golul marcat cu capul de Mezin, din centrarea lui Bălace. Scorul fusese deschis de Dragomir, din penalty, în urma unui fault asupra lui Nanu, ca oaspeţii să egaleze până la pauză.

Cel mai interesant element al meciului aş spune că este apariţia lui Andrei Mezin în lot. Acesta a evoluat pentru AS Murani (liga a IV-a) pe finalul anului trecut, unde şi-a trecut în cont goluri aproape meci de meci. Internaţionalul U16 ar putea fi o prezenţă surpriză în atacul nostru pe parcursul acestui sezon.

Remarcabil de tânără a fost şi apărarea noastră, cu trei juniori titulari şi integralişti alături de veteranul nostru preferat, Bălace. Cu siguranţă vor apărea şanse pentru aceştia să evolueze în campionat, dat fiind numărul mare de cartonaşe galbene contabilizat de Cânu & co.

Aşadar, două victorii azi, care evidenţiază profunzimea lotului de care dispunem. Să vedem cum se vor lega lucrurile în meciurile oficiale.

Poli: Smaranda (Montenegro) - Motreanu, Bocşan, Fridrich, Bălace - Petre (Livan), Keita, Dragomir, Lazăr (Mezin) - Duarte, Nanu

Niciun comentariu :

Google+