28 februarie 2015

Amical: ACS Poli - UTA BD 5:1 (2:0)

Cel dintâi amical al zilei s-a încheiat cu victoria la scor pentru Poli, în faţa formaţiei clasate pe a treia treaptă a podiumului, cu o ligă sub noi. Popovici a marcat de două ori în prima repriză, ca apoi Doman, Elek şi iarăşi Doman să pecetluiască victoria în a doua repriză. Oaspeţii au înscris din penalty pentru a reduce temporar handicapul la două goluri.

Certitudinile primului unsprezece par să fie Pap şi Melinte, care îi înlocuiesc pe Smaranda şi Neagu. Mă gândeam în decembrie dacă ar fi loc de un sondaj despre portarul titular în retur, dar la momentul respectiv mi s-a părut că n-ar fi chiar un gest de respect faţă de Smaranda, care evoluase bine. Motivaţia am mai discutat-o şi cum Poli are o apărare care până acuma a fost la înălţime, oricine ar apăra buturile noastre nu va avea mult de furcă. Să sperăm.

Ar mai fi de remarcat apariţia lui Răzvan Rus, unul din juniorii clubului, generaţia '96. Probabil că vom vedea mai mulţi tineri în meciul din această după-amiază, împotriva Vulturilor din Lugoj.

Între timp, nu chiar "sub radar", dar nici ca o temă de mare discuţie, situaţia din clasamentul ligii secunde a fost dată peste cap. După ce am iernat cu şapte puncte avans, retragerea celor de la Fortuna, cuplată cu victoria la limită a Reşiţei în primul meci oficial al anului, ne pune în poziţia mult mai precară de a ne vedea cu un singur punct în frunte. În mod normal această schimbare ar trebui să ascută simţurile, chiar dacă unii ar putea avea puţin de furcă în a se remobiliza în cazul unei relaxări premature. Va fi important de gestionat situaţia, însă rezultatele de până acuma şi atmosfera din jurul echipei inspiră încredere.

Hai Poli!

Poli:  Pap (min. 77, Haidău) - Belu (min. 65, Neagu), Cânu, Scutaru, Melinte - Trandu, Poparadu (min. 60, Doman), Boldea - Pedro Henrique (min. 77, Rus), Popovici (min. 46, Elek).

Un comentariu :

Anonim spunea...

dupa parerea mea, Pap si Belu vor alterna meciurile in care vor juca titulari cu cele in care vor fi rezerve; atunci cand Barbut isi va reveni si cand Popescu nu va fi suspendat/accidentat va fi foarte posibil ca unul sau amandoi sa-si piarda locul din echipa in fata lui Smaranda si Melinde; Neagu va reveni ca titular dupa primul meci cu Bihor in care va lipsi din cauza suspendarii ;)

Google+