4 octombrie 2014

Amical: ACS Poli - FC Hunedoara 5:0 (1:0)

Amicalul acestei etape stătătoare ni i-a prezentat pe vecinii noştri hunedoreni, care evoluează în liga a 3-a. Acolo ocupă primul loc, alături de alte două formaţii. Poli şi-a tranşat partida pe final, reuşind să înscrie de patru ori în ultimele zece minute, deci e greu de spus cât de reprezentativ este acest rezultat.
Din păcate nu am putut fi prezent la faţa locului, deci va trebui să mă rezum la informaţiile din domeniul public. Aşadar, scorul a fost deschis de Neagu în minutul 22, cu un şut centrare, ca începând cu minutul 81, la o cadenţă de trei minute, Kneeshaw, Popovici, Rody (assist Popovici) şi Cânu să marcheze pentru rezultatul final.

Primul unsprezece i-a prezentat pe Stavric şi Henrique în faţă. Linia de mijloc l-a inclus pe Dragomir şi, mai interesant, Bocşan a fost titular alături de Scutaru în centrul apărării. În condiţiile absenţei lui Cânu, este probabil că aceasta va fi formula pe care Alexa o va folosi şi în meciul de vineri împotriva celor de la FC Bihor.

Aş mai remarca faptul că Lazăr s-a găsit în continuare doar pe banca de rezerve, deşi nu ştiu dacă linia de mijloc va rămâne neschimbată pentru următorul joc oficial. Ar fi bine ca fostul jucător al Viitorului să reintre în graţiile lui Alexa, arătând mai mult din ce-am văzut în primele două runde al sezonului şi mai puţin din ce-am văzut de atunci, fiind un jucător cu experienţă şi destulă calitate.

De pe pagina oficiala, cei care au evoluat astăzi:

Pap, Belu, Bocsan, Scutaru, Neagu, Popescu, Keita, Dragomir, Boldea, Stavric, Pedro Henrique.

Au intrat pe parcurs: Smaranda, Canu, Todorov, Morariju, Popovici, Lazar, Kneeshaw, Nanu, Trandu, Carlos Eduardo, Balace, Poparadu, Rody.

Niciun comentariu :

Google+