10 februarie 2014

Încălzirea cu rezultate mediocre

S-a terminat stagiul turcesc și cu el s-a conturat evidența faptului că Poli nu arată prea diferit, în rezultate, față de pregătirea de la începutul turului. Bilanțul ne arată una bucată victorie, două egaluri și patru înfrângeri, patru goluri marcate, șase primite. Și judecând după ceea ce am văzut din rezumatul partidei cu Torpedo Zhodino, mă mir că n-am primit mai multe goluri.

Bineînțeles că trebuie să nu pierdem din vedere faptul că în medie am jucat un meci pe zi - practic am jucat de câteva ori chiar două. Însă nu are cum să nu te îngrijoreze faptul că nici până acuma clubul nu a fost capabil să întărească serios atacul, de nu reușești să câștigi niciun meci împotriva unor adversari rezonabil, dar nu impunători.

Sunt curios să văd echipa la lucru în amicalul din Timișoara programat joi, 13 februarie ora 15.30, cu Național Sebiș. Poate astfel înțeleg mai bine ce se întâmplă pe la Poli.

Gornik Zabrze (locul 2, Polonia) - Poli 0:0
Slavia Sofia (locul 9, Bulgaria) - Poli 2:0
Zeta Golubovic (locul 6, Muntenegru) - Poli 2:1
CSM Iași (locul 4, Liga a II-a) - Poli 0:0
Torpedo Zhodino (locul 5, Belarus) - Poli 3:1
FC Clinceni (locul 3, Liga a II-a) - Poli 2:1
Olimpic Sarajevo (locul 6, Bosnia) - Poli 1:0

Un comentariu :

Anonim spunea...

Sunt niste chestiuni clare.Kirev in poarta, nu are ce cauta un portar pitic in fotbalul actual.Cele 2 goluri luate sunt edificatoare.Conditia fizica este la pamant dar poate jucatorii sunt superantrenati si nu au apucat sa-si revina pentru a demonstra ce au acumulat.Fundas cental cum a trecut Spahja pe la POLInu avem in curte.Atacul e de nivel liga 3 fara lider fara viziune in joc vom suferi enorm in retur.Refacerea lui Bellu poate sa mai invioreze partea dreapta dar in principiu asteptam sa clacheze altii ca sa scapam de la retrogradare.Sperante ca echipa sa-si fi inbunatatit conditia fizica si sa asistam la Medias la o victorie.Oricum acest meci ne va arata viitorul drum in A sau incetdar sigur spre B.

Google+