31 ianuarie 2014

În drumul spre evenimentul turcesc

Să începem direct cu lotul:

Portari: Nuno Claro, Pap, Kirev
Fundași: Nohai, Bocșan, Scutaru, Șeroni, Petrovic, Dobrosavlevici, Morariju, Bălace
Mijlocași: Bărbuț, Nanu, Poparadu, Gorobsov, Trandu, Balaure, Keita, Dragomir, Rogoveanu, Hasani, Ahmetovic
Atacanți: Popovici, Boldea, Himcinschi, Szekely, Staicu, Ifedayo

Ce s-a mai întâmplat cu lista participanților? A reapărut Bocșan, au apărut noile achiziții Morariju, Hasani, Ahmetovic, Staicu, au apărut doi juniori în persoanele lui Dragomir și Rogoveanu și a apărut Ifedayo Omsuyie, un atacant nigerian aflat în probe. 
Din lista inițială a dispărut Marovic, în vreme ce Roman este accidentat și Belu trebuie să se opereze la genunchi, deci probabil nu vom putea conta pe el o vreme.

Danijel Morariju este născut în 01.01.1991 și evoluează în flancul drept, în principal ca și fundaș - deci el ar fi înlocuitorul lui Belu. Sârb de naționalitate, a jucat în campionatul intern, inclusiv la nivelul primei Ligi, în special la FK Cukaricki.

Marius Staicu este născut la 11.06.1987, vine de la Metalul Reșița și evolueaza ca vârf. Cu cinci reușite în unsprezece partide a fost golgheterul reșițenilor în tur. Format de Poli în tinerețea lui, a mai trecut pe la Calor și FC Caransebeș înainte să revină, ia-tă, la Timișoara. 

Aș fi vrut să ajung la amicalul de miercuri, deși nu cred că s-ar fi putut trage cine știe ce concluzii judecând după condițiile de joc. Rămâne ca timpul să ne arate dacă aceste transferuri ne vor fi de folos pentru returul dificil care ne așteaptă.

Niciun comentariu :

Google+