28 aprilie 2012

Poli - Luceafărul Oradea 1:2 (1:1)

N-am avut parte de fotbal în această dimineață, doar de reflecția lui schimonosită pe stadionul DP, grație nu doar a problemelor financiare, ci și a lipsei de valoare din primul unsprezece. Cu o linie de fund malformată de suspendări, suspendări suplinite cu improvizații, o linie de mijloc fără prea multă vlagă și un atac compus dintr-un singur jucător, era nevoie de măcar puțină ambiție pentru a obține ceva din acest meci.

E clar însă că nu acestea sunt prioritățile alb-violeților, ci doar să evidențieze evidentul, anume că situația la Poli e una jalnică. Meciul a fost în general dominat teritorial de oaspeți, deci golul lui Popovici din minutul 39, când acesta a profitat de o poziționare proastă a defensivei adverse și o pasă bună a lui Dobricean, a venit ca o surpriză. N-a ținut mult avantajul, căci Pătraș a fost depășit în flanc în minutul 44, Dăruială a făcut un marcaj slab în centrul apărării, astfel că un fotbalist orădean s-a găsit cu mingea pe cap din câțiva metri, de unde n-a ratat. Golul din repriza secundă a fost vag asemănător, cu Belu și același Dăruială fiind depășiți în flancul drept, în timp ce lui Pătraș i-a luat fața un adversar, care a împins mingea în plasă din interiorul careului. Singura ocazie pe care a mai avut-o cineva i-a aparținut lui Axente, care pe final de meci a trimis din întoarcere, destul de slab, și portarul Luceafărului a respins.

Apreciez astăzi doar agitația lui Popovici, care a părut că vrea și și-a trecut în cont o reușită, în timp ce restul formației a constat fie din jucători care n-au prea vrut, fie din jucători care n-au prea putut. Dacă stau și mă gândesc puțin, văd în Dăruială, Pătraș, Zaluschi, Rocha și Chiș, toți titulari, jucători care nu au dat dovadă de prea multă valoare până acuma, cel mult intermitent, deci nu ar trebui să surprindă că în condiții nefavorabile au prestat un joc nefavorabil. Greu mi-e însă să înțeleg ce mai caută Gorobsov pe bancă, dacă mai ieri Velcea zicea că nu face parte din planurile sale - adică ori nu face parte, și atunci iei pe cineva de la Poli II, ori face parte și atunci îl bagi pe teren, ca să nu te uiți la mijlocașii desemnați cum nu recuperează nicio minge.

În fine, cred că nu mai e loc de prea multe comentarii. Vai de capul nostru.

Poli: Kirev (5) - Belu (4,5), Dăruială (4), Ilie (5), Pătraș (4) - Chiș (4,5), Zaluschi (5), Dobricean (5,5), Rocha (4,5) - Axente (4,5), Popovici (6)

Schimbări:


Cârstea (4,5) pentru Rocha (min 59)
Popa pentru Chiș (min 67)
Fuchs pentru Dobricean (min 76)

2 comentarii :

Anonim spunea...

Aceasta este realitatea.Jumatate din echipa este de liga 3 si jumatate de liga 2.NU poti emite inca pretentii.Bine ca s-au acumulat puncte in tur altfel retrogradam sau nu indeplineam vreun barem de puncte.Este evident ca moralul este la pamant, fara leafa nu poti trai iar incertitudinea care planeaza distruge si putinul talent si dorinta de a juca .Deocamdata suntem fara solutii.

Pariuri sportive spunea...

Pacat mare pentru aceasta echipa :(

Google+