7 aprilie 2012

Avancronică: Poli - Alba Iulia

Practic mai avem un singur meci important în acest campionat, restul putând fi tratate drept antrenamente oficiale în care se pot dezvolta mai mult relațiile de joc și implementarea noului sistem tactic. Așa va fi și meciul împotriva Unirii Alba Iulia, o echipă de mijlocul clasamentului, ultima din plutonul urmăritor, la 4 puncte de locul 10, dar și la doar 6 de locul 3.

Ca detaliu inedit, pe banca violeților va sta Stoicov, profitând de plecarea secundului Rotariu și de suspendarea lui Velcea, care va vedea meciul din tribune. Stoicov va continua în dublul rol de secund la echipa mare și principal la cea mică, până când aceasta va scăpa matematic de retrogradare, după care îi va ceda locul lui Roberto Ivan.

Revenind la meci, va fi interesant ce 11 va trimite Velcea în teren. Dacă în primele 3 etape a folosit aceeași jucători - în limita suspendărilor, modificările din meciul cu Bistrița au fost neinspirate. Unii jucători ce au jucat mai puțin au arătat că merită să fie titulari, cum ar fi cazul lui Ricketts, în dauna celor care au evoluat mai slab. Astfel că va fi o decizie destul de grea și mă aștept la ceva modificări față de meciurile de până acum.

În orice caz, ne așteptăm la un meci frumos de duminică după-masa. Paște fericit celor ce sărbătoresc!

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+