3 februarie 2012

Amical: Lech Poznan - Poli 5:0 (0:0)

O înfrângere severă pentru Poli în primul amical al iernii, dar în principiu scontată, alb-violeții venind după o perioadă intensă de acumulare fizică.

Faptul că scorul era egal la pauză, deși eram lipsiți de internaționalii noștri, este unul pozitiv, numai că incapacitatea echipei de a ține piept adversarilor în al doilea mitan plasează niște semne de întrebare asupra acestor meciuri foarte tari programate în debutul pregătirilor. În ciuda aprecierilor extrem de favorabile pentru primul mitan relatate pe site-ul oficial al clubului, am dat și eu cu privirea pe un articol de la polonezi, unde menționează că Lech putea lejer să aibă patru goluri avantaj la pauză.
Oricum, patru goluri au fost încasate în doar doisprezece minute, tocmai în perioada în care s-au efectuate patru din cele cinci schimbări - deci în maximul de degringoladă, într-o echipă formată din destui jucători tineri, care au evoluat puțin împreună și acuma, în plus, se regăseau într-o așezare tactică nouă, de 4-3-3.

Să sperăm că la următorul meci, care va avea loc pe 6 februarie, Poli se va prezenta mai bine pe întregimea partidei, în compania înfrântei din disupta Rubin Kazan - FC Zestafoni.

Poli: Lepmets - Belu-Iordache, Scutaru, Mera, Sandu - Chiș, Gorobsov (71', Petcuț), Poparadu (64', Pătraș) - Ricketts (73', Dobricean), Cârstea (64', Popovici) -Axente (85', Adrian Popa).

P.S. E Zestafoni.


Un comentariu :

Anonim spunea...

Echipele care castiga in perioada de pregatire si merg f.bine nu prea se vad in campionat.Spun asta observand acest lucru de multi ani.
Dupa pregatirea fizica sustinuta, de la Timisoara la Marbella este clar ca un sportiv nu se poate adapta instant.Intalnirea cu echipe puternice ii va trezi pe jucatori pentru a se ambitiona sa ajunga si ei la acest nivel.Cred ca suntem pe drumul cel bun din punct de vedere sportiv dar cum acest lucru nu ajunge ,astept solutia financiara fara de care vom pluti in continuare in necunoscut.

Google+