31 ianuarie 2012

Cantonament spaniol 2012

Pe site-ul clubului a fost afișat lotul care va face deplasarea la Marbella pentru stagiul din perioada 1-17 februarie. Pe lângă internaționalii plecați deja pe alte meleaguri, ce vor veni direct în Spania (anume Ilie, Dăruială, Fuchs, Goga, Sepsi), mai fac deplasarea următorii jucători:

Lepmets, Kirev (portari) - Belu-Iordache, Scutaru, Mera - Pătraș, Petcuț, Ad. Popa, Poparadu, Popovici, Ricketts, Rocha, Sandu, Zaluschi, Chiș, Dobricean, Gorobsov - Boștina, Axente, Cârstea

Aș remarca faptul că în afară de Belu și Boștină, nu există nicio nouă prezență în lot via Poli II, deși tinerii au învins echipa mare într-un amical de acuma câteva zile. Apărarea pare încă limitată numeric, chiar dacă Sandu și Rocha pot juca fundaș stânga, însă atâta timp cât Sepsi nu pleacă de la echipă, situația nu este critică. Parcă n-ar strica încă un fundaș central, totuși.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Belu, in sfarsit! Bostina nu stiu cum a ajuns acolo, dar bravo lui. De remarcat si ca strainii aflati in probe au si disparut. Nu ca ar fi vreo surpriza.

Ca fundas central se poate conta si pe Dubei, cred.

Google+