7 octombrie 2011

Poli II - Făget 6:1 (3:1)

Ce mai face Poli II? Foarte bine! Astăzi au bifat a cincea victorie consecutivă, fiind și lideri detașați la numărul de goluri marcate. Apărarea scârțâie un pic, dar până acum s-au bazat pe deviza marcării mai multor goluri decât adversarul.

Marcatorii de astăzi sunt: Popa (1', 55'), Ganea (7'), Dobricean (27'), Szalkay (63'), Rotariu (80').

Echipa a evoluat foarte mult de anul trecut, grație și venirii sau revenirii unor jucători talentați, dar și grație antrenorului Stoicov care a închegat un foarte bun colectiv. În acest meci a putut testa poziționări noi (având în vedere absența unor jucători convocați de Velcea), așezarea jucătorilor schimbându-se pe parcursul jocului. Au avut ocazia de a juca și juniorul Rotariu care a și înscris, precum și Velici care a revenit după ceva timp.

Toți jucătorii merită lăudați pentru evoluția de azi. Cu siguranță mulți dintre își merită șansa de a evolua la echipa mare. Unii chiar în acest moment, cum sunt Ganea și Popa, care la 23-24 de ani sunt deja veterani pe lângă colegii lor care au sub 20, iar diferența de experiență se vede. Din păcate, locul lor este ocupat în acest moment de niște pseudo-vedete ca Goga și Curtean. Dar să așteptăm viitorul.

Bravo Poli!

Poli II: Ostafie - Belu, Iovan, Toma, Damian - Coșovanu, Dobricean, Stancu, Ganea - Popa, Silaghi

Au mai intrat: Szalkai, Rotariu, Artean, Velici

Niciun comentariu :

Google+