21 august 2011

Avancronică: Cupa României - faza IV

Pe lângă promovare, celălalt obiectiv declarat al clubului este finala Cupei. Dacă ar fi să glumim un pic, am putea spune că nu ne-am propus chiar trofeul deoarece antrenor este Velcea, cel cu care am pierdut ultimele două finale. Dar, realist, nerealist, Cupa este competiția în care ne putem măsura puterile cu vechii noștri parteneri din prima ligă. Poate vom avea parte și sezonul acesta de înfruntări cu Dinamo, Steaua, Cluj.

Numai că până atunci trebuie să trecem de vecinii noștri mai mici. Tragerea la sorți a ieșit cum nu se putea mai bine. Echipa mare va juca la Reșița împotriva celor cu care au avut și ultimul meci de pregătire, FC Școlar, moștenitorii spirituali ai fostului CSM. Nu va fi la fel ca în amical, deoarece reșițenii vor fi mai motivați și vor beneficia de suportul fanilor înfocați. Dar în mod normal n-ar trebui să avem mari probleme, singurul dușman al poliștilor, fiind ei înșiși.

Acasă în Timișoara, echipa mică va da piept cu marii noștri rivali UTA. E ocazia perfectă pentru jucătorii de acolo să aibă parte de atmosfera unui meci tradițional, de suportul fanilor, de care nu prea au parte în liga a 3-a. Cu atât mai mult cu cât meciul se va disputa pe "Dan Păltinișanu", la lumina reflectoarelor. Vor veni și unii jucători de la prima echipă, iar cu Popovici în formă maximă, cine știe, poate vom avea parte de o surpriză plăcută. Un meci frumos, cu siguranță va fi!

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+